Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ocekivati drugo od malog fasiste...
@menadzerskiguru Braco za malog
@menadzerskiguru Ne zna bogami sta hocete i svog naroda da se odrekne da bi vama ugodio.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
jeli to onaj sto ga Sarajlije obozavaju?
Muslimani puni riječi fašista,antifašista,nacizam ...to kad je plaća 400 eura pa si sav isfrustriran i ljubomoran na sve
ne brinite nista samo kad jednu ljudsku progovori nasi ce ga u nebesa dizati odmah ponovo
Sta ti je bosnjo.u neumu pod satorom prenociste 50 eura.a u crnoj gori za iste pare imas dorucak, rucak, veceru.suncobran lezaljku i jos ti ceske cjeli dan neku stvar.hej balio i arape ste otjerali.
@adnan35 nabrijali cjene ko da im je munira iz srebrenice nesto u rodu
Bravo Crnogorci!
Nacionalista
Supcic
Trebamo se ugledati na Crnu Goru po svemu. Ljudi rade za svoju drzavu cuvaju je onako kako treba da se cuva drzava. Oni nisu protiv nijednog naroda oni samo ne zele da im se niko ne mjesa. Imaju iskrene namjere i Bog ce im dati. A ovo sto ovi mali cukici trce na sisu kuje je normalno gladni pa da se nahrane. A to sto pricaju pred kamerama jedno a iza ledja rade drugo pa vidi se ko su i sta su, ne vjeruj cuku koji rep podvije pod guzicu....
Bravo za Mila, velikog prijatelja Bosnjaka i borca protiv spc.Milo jarane, dolazimo na more svi sljedece godine.
đikan đunior
Hapsi teroriste po CG
Eto vam “fini” Drasko posro vas sve po vuglama
Halo klix, kad če doći na red recept za kljukušu jer mnogo če nas više zanimati od ovih nebitnih tipova i naglabanja
Bio bi gori od Dodika
Retardi se mijesaju u unutrasnje poslove CG... licna promocija je cudo!
Dodok broj II. Valja ga gledat cijeli jos zivot ko nevino jagnje. Kad rusi suverenitet druge drzave sta bi tek radio sa Bosne?