Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aferim momčino
kaže dečko koji u garaži ima vozni park od minimum milion maraka, po skromnoj procjeni.... pusti šuplju Drale, pročitan si davno. Uzeo si glasove na pokojnom Davidu a izradio si ih i pogazio obećanje da nećeš uči u skupštinu.
Ima li većeg papka od Draška - negatora genocida
Svaka ti cast burazeru malo ih je ovakvi iz rs
Treba natjerati u rudnik sve te nehljebe
poraz sarajeva definitivno,omladina koja po sisha barovima baca ublehe nezasluzuje ni bolju drzavu ni bolju vlast
Poruka mladima: Idite odavde, sunce tudjeg neba ce vas puno jace grijati nego sto domace vas grije. Puno duze cete zivjeti, neoptereceni glupostima, kojih se niko ziv u normalnom svijetu i ne sjeti, a kamoli da o njima 365/365 prica.
Dobro dosao u Sarajevo Draško!
@arena pogresno si me shvatio jarane. Jedno prica drugo radi i obrnuto...vjeruj mi da ni on tebi i meni ne zeli dobro i da moze sutra bi odvojio rs od BIH a moj otac i ostali se nisu borili za to...a nisam stranacki uhljeb vec se borim sa svojih 10 prstiju da napravim nesto od zivota za sebe i svoju porodicu
Da on nije badžo od Dragičevića ova plava ista sestra od davorove žene .
drasko zvijer si
BRAVO DRASKO !!🤜👏 SVAKOG PUTA KAD PROTESTIRAS DIVIM TI SE TVOJOJ HRABROSTI A UJEDNO I TUZAN STONEMA MNOGO VISE MLADIH UZ TEBE.OVAKO SE PONEKAD PRIBOJAVAM ZA TVOJU OSOBNU SIGIRNOST OD STRANE JEDNOUMLJA.
Mene je "izgubio" onog trena kada je podrzao da se 09.01. odrzava dan RS. Imate video gdje on kaze da treba da se slavi taj dan. Tada sam ga prestao pratiti
@nedim81 ma ja, tako treba, ko gajebe što se bori za dobrobit svih nas kad više voli svoje, opet svi za svoje ko mu jebe mater i nek nas i dalje kradu, ubijaju, i iseljavaju ali podrzi svak svoje i opet u krug i njima dobro a tebi tupko i narodu mržnja i rat i mrvice, pa plači sto nemaš šta jest i sto nam djeca iseliše..
@nedim81 ako ti je to glavni razlog ,onda jbg.!
Bravo da istrajete mene bolest sprecava
drasko kad prestanes rs nazivati drzavom onda cu ti mozda ali mozda vjerovati.....
@armijaBIH1995 ma u pravu si, dok je RS tu nek nam jebu mater svi, plačkaju, kradu, mladež iseljavaju a ti se brini za granice.. dok je takvih nikad nam neće bit bolje, ali si sigurno uhljeb stranački pa ti odgovara to.lp
Kad mi bošnjaci ustajemo za Mektića to vam znači da nije bitno ko je nego da nam je bolje. Ustanite svi !
doDicka treba objesit a Dr.nauka Covic za njegov racku zakacit
Ovaj dečko ne zna kud udara. Bolje da se držao fakulteta i završio školu nego što je otišao u politiku, ali eto, svi vole politiku jer se od toga najbolje živi a škola ionako kad tad može da se kupi, koje god zvanje želiš i da mašeš okolo, a što nemaš to isto znanje, koga briga
@dabudadiridi Mislim da si mašio... Ovom politika ne treba da dobro živi, pa njegovi imaju para da ne mora ništa radit čitav život. Da ne kažeš sve se potroši, sa tolikim parama postaviš pametne ljude da ti vode firmu i sjediš kod kuće..
PROČITALI SE ŠTA SEM DOBRICE ČOŠIĆA ČETO MALI
@SOCIAJLISTA Ofiran si četalju