Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuuuj....
IMA POMAKA, POVEĆO SE HOLESTEROL I TRIGLICERIDI
Denis Zvizdic je jedina opcija za nas Bošnjake
PROBLEM? KAKAV PROBLEM ? SUPER VAM, SVI RADITE, IMATE PLATE U HILJADAMA, TISUĆAMA, KRIMINALA NEMATE. NITKO NE MORA ZAKLJUCAVAT PO PET PUTA KUĆU SVI ZDRAVI, ŽIVI I ŠKOLOVANI IMATE ŠTA DA JEDETE, VRH VAM NAJPOŽELJNIJA ZEMLJA ZA ŽIVOT NO. 1
Svi bi Bosnu nekud pomicali a Bosni se nigdje ne ide
Pa normalno da necemo vise popustati, svaki put se radi na stetu bosnjaka, dok hrvati svaki pu profitiraju. Mislim da je krajnje vrijeme da im se ne udovolji zahtjevu...nama jedna manjina (koja je dobro dosla i drgog srca je prihavatamo) zeli da nametne uvijek svoje.
stranka slucajnih prolaznika, oprat se necete ni za milion godina
Vi iz SDPea koliko ja kontam bi i popustili uzepeovcima.
Pa u ovoj drzavi 25 godina nema pomaka na bilo kojem nivou, ali to vama odgovara, da isti ostaju na vlasti i sire laznu propagandu i suplju pricu o "ratu koji se vodi protiv naseg naroda".