Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Konjičane
Pa tako će po RSu skidati zastave BiH za bajram na džamijama uz pomoć policije. O tome debili napaljeni ne razmišljaju...
Glupost.Uzbuna zbog komada tkanine.Dok krupne političke stvari prolaze i niko se ne buni.Zakon se ne poštuje i niko se ne buni .A kad se pojavi neka krpa odmah svi na noge Zar smo toliko nepismeni ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Skidaj tu chetnicku zastavu pobodi "Ljiljane" ⚜️
Ja ću pušiti priču da smo svi isti kada vidim Bošnjake muslimane da na Bajram idu pucati po povratničkim naseljima, provocirati, kad budemo slikali murale zločincima, pravili džamije u tuđim avlijama, i na kraju dana kad mi dokažu da je naša vojska i 5% civila ubila od broja kojeg su njihovi.
Uspjesno si apsolvir'o PAPANLUK!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja zastave i govana.
nemogu ljiljani u rsu, nemoze trobojka u fbih.
Sto niste zapalili i crkvu i trobojku
Sto niste zapalili i crkvu i trobojku
Zato sto mi nismo cetalji koji pale i unistavaju sve sto je nesrpsko.
Ma bravo, bravo, bravo...Jos samo u Vlasenici da poskidaju ovi hrabri građani sto jedva cekaju ovi iz mrske da kazu da smo isti ko oni.. To je krpa, halo ba, u ograđenom vjerskom prostoru. Prave problem gdje nema problema . Ne u moje ime, jer znam kako je onom povratniku.
S nima treba samo onako kako oni postupaju s drugima nikako drugacije
Sto ne prosvjedujete babi aliji koji je blagoslovio potpisom entitet RS i dao im za pravo.......
Pričate o multi kulti a ne date Srbima da postave svoju zastavu... Sto vise vremena prolazi sve im vise vjerujem da su krenuli u rat da im se to ne bi desavalo s multi kulti bosnjacima.. ja to nisam provalila 20 godina
Multikulti nije da vi radite sta hocete a da drugi sute i klimaju glavom vec obostrano postovanje.Toga sa vase strane nema,niti ga je bilo niti ce ga biti.kad vi date multikulti i dobit ce te multikulti.
Multi kulti Sarajevo postoji! Bošnjaci, Saudijci, Kuvajćani. Sirijci, Iračani i šaka Srba i Hrvata
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je vrlo opasno bojim se da će postat praksa po crkvama i džamijama nikad se to nije radilo vjerski objekat je imunitativan i u bejrutu i u jeruzalemu
Tako je. Imunitativan i netreba mu niti jedna zastava.
Nije glupost tražiti da se skine. Kakve veze ima pravoslavlje sa zastavom entiteta. Pa pope u šta ti vjeruješ u nemanjiće, svece, Hristosa, djevu, Boga.. znači ni u šta. Opredjeli se pope.
Ne mogu kore na rende... zastava Hrvatske se vijori na vise mjesta u Mostaru, sto ih ne skinete???
Ako je na vise mjesta u crkvama, onda ih treba skinuti. Kao sto treba skinuti i sa dzamija ljiljane ili drzavnu, ako ih ima. A ako je na vise mjesta po gradu, onda se to ureduje drugim propisima i neka tih zastava, nesmetaju nikome.
Nisi mozda skonto,pa da pojasnimo. Po RS-u su skidali zastave,po dzamijama one sa ljiljanima.Dok ona vjerska Islamske Zajednice,moze biti okacena.Ovdje je i pop mogao okaciti vjersku,recimo onu sa pravoslavnim krstom.Trobojka je politicka,a ne vjerska zastava.
Ni na zvonik crkve zastavu ne smijes staviti ... Burle sa svojom svitom je dno, ali ovi komentati i postupci ovih u Konjicu govori da Srpska nema cijenu
Ima cijenu. Ne vredi khu...rcu.
Viđao sam je i na onoj crkvi na Ilidži, kod skretanja za vrelo Bosne.
Dodik sa svojom i komšič sa još luđom ideologijom su največi problem u ovoj državi.vide bošnjaci dodikove ekstremne izjave a nevide komšičeve o ukidanju konstitutivni naroda o nekoj državi kao bivša jugoslavija .sreča pa je nato tu uvele bi nas ove budale u rar.
Slažem se većim dijelom s tobom osim napomena da Komšić nema vlastitu ideologiju. On za fotelju i osobnu korist provodi Bakirovu ideologiju. Dakle ključni problemi u državi su separatističke namjere s jedne strane i islamistički velikobošnjački unitarizam s druge strane. Sa takve dvije ekstremne politike BiH nema ni teoretske šanse biti funkcionalna država