Narušio ugled stranke
63
Drago Kalabić isključen iz SNSD-a
Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jutros pricao protiv Dodika, veceras istjeran.
Dugo mu trajala sloboda govora! I kod Vucica bi duze opstao!
Nije sigurno iskljucen sto je je krao, zbog toga se ne iskljucuje. Sigurno je otkazao poslusnost Dodiku, a ovaj manirom pravog diktatora ga izbacio.
To sve govori o njima ali i o nama. Ovaj je makar imao hrabrosti da se suprostavi fireru RS. A ne kao oni silni preletaći koji dobiju glasove naroda za jednu stranku a onda se prodaju Miloradu. Ćestitam Kalebiću na hrabrosti ali ne i na mudrosti bolje da je ovo preživio Milo ima 60 godina i samo još jedan mandat.
svoj ti poso Drago pišaj hin
Šta mu dođe Nikola Kalabić ?
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Idi sa Baketom na biro
Ovo je onaj seljak sto je govorio :”Ceracemo se opet”
Taman sa onim nogometasem tetoviranim da osnuju novu srs ,obojica zasrase na svoj nacin.Ova diktatura pocinje liciti na staljinizam i sve lici na krah dok ponovo ne dodje do izrazaja diktatura proleterijata koja nas jedina moze iscupati iz ovih govana na svim stranama sa sloganima radnicima fabrike i slicno
Ni Kim Jong-un ne bi brže! Vlahahahahaha
Jebi ga Drago, ne smijes misliti, niti jednom.
⚜⚜Željko Komšić⚜⚜✔✔🛴🛵🏍🏎
Dodik to rješava po hitnom postupku, nema kod njega cile mile.Što nisi Kalabiću Dodikov uvlakač, dupelizac i poltron kao i ostali U SNSD-u, ti bi se nešto bunio? Neće da može Kalabiću, neće da može!
Vjerovatno su neki rođaci, on i komandant Gorske garde Jugoslovenske vojske u otadžbini Nikola Kalabić, prvi čovjek do Draže Mihajlovića. Nedavno je isti u Valjevu rehabilitovan od presude Titovog suda i Jugoslavije... Ako neko zna ko su bili četnici, onda zna i ko je bio Nikola Kalabić.
Hahaha, gledaj lika iza njega, onaj sijedi, k'o da Manituom razgovara hahahaha...
Njega isključili, to kao kad je Bake Šepića se riješio.
zao mi SNSD stranke sad :'D