Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ta gospoja sudija iz Konjica,koja radi na predmetima po kojima se vodi privatna istraga inace osuđuje nevine ljude konkretno na 14 godina zatvora no drugostepeni Sud oslobađa ljude od njenih megalomanskih kazni. Eto joj velicine,znanja,iskustva,ljudskosti,slobodne ocjene dokaza. SVAKA CAST!!!
Za jednog covjeka dobije se robije 20 godina bemti takve sudije i pravdu...
Mislim da bi zrtve i njihovi srodnici sretniji bili da su ga oslobodili pa da im dadnu mogucnost da mu sami presude. Jer ovakva kazna je samo uvreda za njih.
Da je malo, malo je, al makar ce bit i zvanicno obiljezen