Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudi me, posteni obrazli ljudi...
A kad Božo Ljubić prije pet dana kaže na TV "ako se ne promjeni izborni zakon to če dovest do narušavanja sigurnosti u BiH" onda to nije prijetnja nego...ŠTA? Blagonaklona preporuka,pažljiva opaska,očinski savjet??? Ma pun mi je k.vas majoriziranih i ugroženih! Sve majorizirano i ugroženo a ufatili sve fotelje i položaje pa nas koji nismo ugroženi ocjenjuju i kinje.
Bas zgodan tajming….bas se pitam kome to odgovara u ovom trenutku
Nije me iznenadilo iako smatram da to vise lici na provokaciju , a ne stvarnu prijetnju …….. Ko u ostalom tretira ova anonimna javljanja sa nekom ozbiljnoscu ? Kad hocu da se nasmijem dodjemmovfje i citam reakcije !
Prijetnja Dodiku, pa evo prijete i Čoviću, de Bakire oglasi se i ti da ti prijete...bude li nesto vama trojici, jadni mi, kraj BiH, nece ko imati da vodi ovaj narod. Izgleda da je postala praxa, cim se malo zatalasa stolica, izmisliti prijetnje, da se skrene sa teme. Jadni vas trojica, koliko ste ugrozeni, lijepo mi vas zao.
aviolinija beograd-moskva na aparatima
Svakakvih gluposti ljudi pišu po Internetima, evo jučer pisali da bi UZP entitet, danas ovo, sutra će biti neka haljina što mijenja boje. Uglavnom, gluposti.
čuj pretnje .da neko hoće prljat ruke to bi i uradio a nebi samo pretio. Ti Čoviću više ne znaš kako da to sve izvedeš Ćaknut
Ko bi bolan na vas trošio metke? Devedeset posto šanse da je neko iz HDZ-a.
to je ta gradjanska raja, puna tolerancije
Bice da se neko sali, nista strasno 😀
Ma njegovi mu prijete ...
Lice faca cehra kaze o covjeku sve
Sad ce oni pocet objavljivat kako se sprema teroristicki napad, a osudjeni za UZP
Pa samo provocirajte. Ko vas sisa, morat cete se odmaci od dodika. Ne treba prijetnja, samo olovka treba. Do vas je