Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije Novosadski Korpus ratovao u Bosni, niti specijalci iz Nisha, ni Cecini Arkanovci, niti crnogorci..nije bilo ni vikend chetnika, nije Srbija slala niti oruzje niti vojnike i MTS..Sve su to bajke za malu djecu. Ma nije niti Sranjo Budjman slao ustashe u BiH. Sve su to dezinformacije. Sami smo sebe ubijali. Suicidan narod Bosanski, sta ces!?
Ma jok, i ovo je slikano iznutra, a logoraši su u stvari van žice kao u Trnopolju. Samo bilo vruće tog dana pa pošli na nudističku plažu da se rashlade. Čuvaj se Dragane, nema tebe k'o da zaštiti u ovoj j...noj državi.
S T R A H O T A. Ne ponovilo se nikad nikome, kapa dolje za sve hrabre novinare i tebe Dragane. Istina nađe put, kao voda prolaze. Samo priznavanjem istine možemo ići naprijed.
Užice. Gledam na tv -u, lijep grad. Parkovi, zelenilo, ljudi zive zivot . Izgleda sve normalno. I nikako ne mogu sebi objasniti šta je navelo te "normalne" ljude da dođu u moj grad(92 niški specijalci) da siju smrt i strah. Je li moguće da nišlije i nišlijke nisu znali za ovaj logor. Slika je užasna=Aušvic.
Malo si pomijesao nis i uzice, ali ostalo sve stoji.
Nema ovo blage veze ko zna odakle je ovakva fotografija. Ne postoje nikakvi svedoci jer na teritoriji Srbije i CG nisu postojali nikakvi logori. Cuj trk ime sljivovica to je rakija mora da se ovaj dobro naroko neke zestoke brlje ili droge
@GlavniBaja Hoces reci ne postoje svjedoci, svi pobijeni?!
"Bašibozluk, bagra i brabonjak ustali da obnove Dušanovo carstvo. Srbi su samo protiv onoga ko bi htio da ih makar malo opameti, a oduševljeno kliču svakome ko ih još više zaglupljuje, unazađuje i unesrećuje...
Žalosno je što su Srbi u civilizacijskom i kulturnom pogledu ostali na nivou na kome su bili prije sto godina. Oni nisu u sukobu sa svijetom, već sa samim sobom, vraćajući se na šajkaču i opanak iz kojih su jedva izašli. Bio sam i ostao Srbin, ali nisam bolesna zadribalda i Srbenda. Takvi su izdali i osramotili srpski narod i narugali se njegovoj slavnoj historiji." Koča Popović
Četniče.....
Zasto Bosnjaci u znak protesta na fejsbuku ne podijele ovu sliku s opisom. Ne! Bosnje su glupe! Ne moze to njima pasti na pamet.
"Braćo Srbi, ovo vam je konc-logor za Bošnjake 'Šljivovica', kod Užica. Pa mi recite kako Srbija nije izvršila agresiju na Bosnu i Hercegovinu, a u centru Srbije logor... Pa zar su Uzice u BIH pa policija iz Srbije izvrsila agresiju :))))))
-Prvo niko nije provjerio vjerodostojnost ove fotografije.Istu uniformu je imala i milicija RS. -A drugo sta su u to vrijeme muslimani trazili u Srbiji?Klali i ubijali po srpskim selima u okolini Srebrenice i Zepe pa kada je zaguzilo nageli u Srbiju... -Trece,ovo je redovna procedura.Skidaj sve sa sebe i na tusiranje.Sta je problem?Treba se malo i pregledati...Sve je ovo isto mene sledovalo kada sam sluzio vojsku.
Četnička tipična priča... Pa kad ste "junački" klali i ubijali, "junački" i stanite iza svojih dijela.....
@NooDi Ovi su zivi...Ilegalno usli na teritoriju druge drzave.Sta je problem?Muslimani dosli u Srbiju a tekst vam ,,Zar Srbija nije izvrsila agresiju"...Pa jesu li Uzice u BIH?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
RADI OVAJ UŽIČKI KORPUS ! Ovdje se je obučavao i vojvoda Šešelj sa onda mladim ali talentovanim ALEKSANDROM VUČIĆEM ! I čimbenici hrvatskog UZPa iz BiH su dolazili ovdje jer se imalo ŠTA NAUČITI KAKO I SA KIME !
Politika etno podjela je u osnovi politika podjele BiH koju prizeljkuju Bg i Zg evo vec zadnjih 200g. Otud nametanje Hr i Sr identiteta BiH pravoslavcima i katolicima kao i nametanje dogme da oni politicki a i u svakom drugom smislu mogu da postoje samo kao Srbi i Hrvati. Za kompletiranje takve zavjere o podjeli BiH potreban im je bio i neko od Bosnjaka pa je Alija pusten iz zatvora i osnovana SDA koja je legitimirala takvu politiku u potpunosti a BiH u fazu postepenog slabljenja i nestanka.
Dobro je ba bilborder!
Gospodine Bursać, neće zlotvorima nikakve blokade pomoći, a ti ćeš svijetla obraza i na ovom i na onom svijetu hodati.
Je li ovo Stanojlo na slici sa kalasem
Neće ova jajara dugo...