Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok doktori strajkuju, lopovi kradu ...heroji idu u zatvor, a narod glupo šuti.
Ne štrajkuju doktori, koji vam vrag?! Jedini doktor koji štrajkuje je Selimić. U njegovom sindikatu nema doktora, a ako i ima nema više od 10. Sindikat doktora medicine i stomatologije nije najavio štrajk. To što ovaj neradnik, već 20 godina želi preko leđa med.sestara/tehničara i doktora da liječi svoje frustracije je tema za ozbiljnu diskusiju.
Vazna je sda hobotnica
Ponesi zastavu Dragane Vikiću!!! On je pravo Sarajevo, on je prava BiH kakvu ja volim i kakvu ja želim!!
To i imaš. Na 23%
Bosnjak sam, al ako se dokaze krivica, treba da odlezi. Ne moze biti neko heroj ko ubija zatvorenike. Heroji su raja Sarajeva, i ako nisam sarajlija
Jos jednom ćeš ponijeti zastavu Dragane Vikiću izdrži komadante
Nije to Veliki park, već mezarje sarajevskih muslimana, koje su oni na ovaj način teško oskrnavili.
Ponesi zastavu od Bosne Vikicu
Vikic jedan i jedini. Zdrav i ziv bio jos barem 50 godina KOMADANTE
Ševe=sda......
Ponesi zastavu
Svi koji su bili u ratu i na tom podrucju znaju da to Vikic nije napravio. Zna se i ko je. Jedino sto je covjek uradio je da je izasao i rekao da ih vode, da on ne zna sta ce sa njima, jer jedva hrani i svoje ljude, pa ih je Herenda (tada pripadnik Seva) postrojio, streljao i zatrpao u jedan od transeja u V. Parku...kasnije su otkopani i odneseni na nepoznatu lokaciju. Znaci Vikic sa tim nema veze, sto mu pakujete to...
Sda mu namjestila herenda je njihova organizacija
streljali ljude u centru grada, 100 metara od Predsjednistva i to pocetkom maja 1992, rat prakticki jos nije ni poceo. To ni Luburic nije radio. zamislite da smo mi tako streljali u BL, danas bi prstalo o genocidu sa svih strana.
Šuti ,
Hajd malo provjeri kad su počeli prvi zločini u Podrinju dijete? Nemoj da pričaš nebuloze bgt. jer ČEGA SE PAMETAN STIDI,TIME SE BUDALA PONOSI?
I tako, Bosnjaci velicaju ratne zlocince, a sa druge strane kuknjava kad Srbi kazu nesto za svoje. Naravno, licemjerje kod Bosnjaka je svakodnevna pojava.
Uzalud je bit na tastaturi i davat komentare? Sarajlije kako Vas nije sramota? SVI Vi znate ulogu Draganovu, i daj izađite više i dajte do znanja sta mislite o svemu!
znamo ubio je 24 momka 93 na poljinama zaglavio mu se transporter momci od 19 do 24 god kompletan učinak i zasluga su mu u maju 92 ispaljenih 20ak metaka dosta više o kvazi herojima tražite heroje u pofalićima buća potoku buljakovu sokolju male normalne ljude to su heroji
Nema ba sarajlija u sarajvu toga najmanje sad sama mraka od svake stigla ja taj grad zaobilazim u veliko da ne odem😁
Zavidim susjedima hrvatima na ovim stvarima. Ko ima Tuđmanovu zahvalnicu jednostavno je Bog među ljudima. Kod nas ko je bio u armiji umire od gladi dok se tajkuni i ratni profiteri šepure u skupim autima. Ej državo ma... ti hebem
Heroj odbrane Sarajeva!
Trazimo da u budu kaznjeni svi koji su streljali ratne zarobljenike u Srebrenici, a pravdamo Vikica koji je streljao 8 ratnih zarobljenika i sakrio njihove leseve. To nije zlocin? Pa tako svako moze da opravda svaki zlocin, jer ga je pocino "naš". Cemu onda bijes na Srbe ili Hrvate koji to isto tvrde? I oni samo brane "svoje zlonce".
Nije Vikić nikog strijeljao, pročitaj tekst i informiši se malo, a ne lupaj gluposti.