Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kadija te tuži, kadija ti Sudi. Sud presudio u korist tužiteljice. Pravosudna, parazitska, kriminalna hobotnica. On je za vas DRAGON MEKTIĆ.
Koliko laprda malo je i dobijo.!!
Daj joj Ministre nek si kupi gaca i sminke
sad joj mekta spomnje sve blize i dalje redom... eeheheh
hoce li imat 3000, garibos
Zar joj toliko vrijedi obraz?
jeftina...a i nije cemu
Gledaj kakva je žnaru ja bih joj dao 3000 samo da je ne gledam
Eh sad joj Mekticu za inat nemoj uhapsiti onog nasilnika sto je bio na njeno auto nasrnuo u Olovu i pobjegao.Podaj joj tricu pa neka ga ona trazi.🤣
Ona zena postena, ko sebija nasa.
mekta majstore dinara im nemoj dati
Da hoće mene neko oklevetati, bio bih zadovoljan i sa stojom....
I vjestice dobile posao u strankama. SubhanAllah...
Gosp.Mektića i Šarovića je trebalo kandidovati u predsjedništvo BiH sve bi ostale pomeli. Mekta samo nastavi ja ću platiti tu kaznu umjesto tebe gospodine,ako bude pravosnažna.
BRAVO, SVE CESTITKE NA PRAVEDNOJ PRESUDI! DZEVAD MEHIĆ, bosnjacki covjek podmetnut na ovu poziciju ce 8.oktobra biti uhapsen kada padne on i njegova SDA
Navijam za Mektica.
niko ne yebe bosnajke kao mektic...jos od rata kad ih je za velike pare svercovao....pa kad im je skidao nadgrobne ploce i prodavao srbima kamenorescima...danas im mekta klepa pare u sred sarajeva a bosnajci prosto zaljubljeni u njega...ajd sad ti meni reci o cemu se tu radi?...neka magija?...hipnoza?....:)))