Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uspjelo se zbog tog što islamska država pushi na sve strane. Tamane ih Rusi ko miševe. Zato su Bošnjaci prestali ići u isil, a ne zato što je sistem djelovao.
E bas ce oni tebi moj Mekta javiti evo idemo za Sham😄
Dragana JArane, dedera da ti ubuduće Predsjedništvo BiH traži saglasnsot ako hoće nekog da pomiluje ! Ministra Policije HNK koji je krao kola pomilova BAkir glatko prošle godine !! Neko pomiluje i nek mu treći Dragan (Čović) vrati uslugu kasnije pomilujući osuđene borce ISILA ( dobro ponašanje) AL NEMOJ MIMO TEBE ! Traži da im daš saglasnost !
http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Draganu-Mandicu-tri-godine-zatvora/156318
frka evo dragan te cuo... i kaze da ce pod hitno... postupiti po tvom naredjenju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dosta je i bilo ovih politicara koji glume neku gospodu - ovaj barem zna udariti sakom o stol i nesto pametno odraditi.
23% je postao isilov obučni centar za europu. vidi to cijeli svijet i pišu o tome, jedino ovaj režimski portal ćuti ko zaliven i ima zabranu objave takve vrste vijesti.
Iako sam onaj tvrdi ateista i veliki neprijatelj svih religija, moram da priznam da "vehabizam" i "fundamenatlizam" polako nestaje. Prije 3 godine, sve je bilo na vrhuncu ali sad mogu da vidim sve te mlade ljude kako se opijaju, sto me cini sretnim :)
@iNtuitive haha, dobar.
@Mustrafa(ŽarkaMuća u mjesto 40.
Ovaj Mektic nije los, posebno nakon @tv novogodisnjih vijesti.. samo naprijed, lomi tuzioce koji ne rade svoj posao posteno
Treba ih pustit da idu i da ginu kad su glupi ali po izlasku iz zemlje oduzet državljanstvo...pa nek dobiju od vukojebine za koju se idu borit.
... ko je htio otići, dosad je otišao.
Mektić je ljudina ,možemo mi pričati šta hoćemo . Čini mi se da je on jedan od rijetkih koji dobro obavlja svoj posao .
Ja mislim da jedino u ovom sazivu vijeca ministara svoj posao donekle odgovorno rade Jusko,Sarovic i Mektic kako za dobrobit drzave tako i svih njenih gradzana a sve ostalo su uhljebljeni dzabahljebarosi
Šta oni imaju zabranjivat jedan obični propali bošnjo
Što se tiče stranih državljan aioz BiH na Ukrajinskom ratištu ne radi se ništa !
ZAto je FAhro i odležao 3 mjeseca a ne radi stabilnsoti SDA koalicije ! NApomenimo 2012 je došao u vlast i dnoio taj zakono zabrani . Nije ga donio ni Zlatko ni SDA ! A REisa Cerića plašila samo ISLAMOFOBIJA !
klitorix ustaski profil drze ga dva kopileta ustaska.
nece ga valjda drzat dvojica vehabija