Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mektić jači sada, nego kad je bio ministar!
dodik bakir covic i njihove tajne policije na aparatima...
Zatvorio bih i pravne fakultete koji su takvima dali diplome! Gdje to ima da lopovi odlucuju o pravdi?! Treba ih obezvrijediti zajedno sa njihovim laznim certifikatima.
Sada kad mu se sudi predlaze zakone lopuza. Sto nisi predlagao kada si krao sa tim svojim lopuzama
kad poćera klin klina a sjekira oba...
Nema ništa od toga jer je to izmjena Dejtonskog sporazuma koji traži saglasnost svih strana.Treča strana traži ukidanje entitetskog glasanja....u paketu....
Bravo gosp. Mektiću...Evo i jedan prijedlog za novonastalu situaciju svjesnog paralisanja države od strane skupš.rs : da momentalno svi oni koji se ne slažu za bahatim i nezakonitim uslovima rs-a , bez obzira kojoj stranci i opciji pripadaju , potišu izjavu koju bi uputili na adresu državnog tužiteljstva , kao i kancelariji OHRa , te ambasadama zapadnih sila u BiH i da od njih traže adekvatan odgovor...
Umjesto da razbojnici budu u zatvoru, oni prosipaju "pravdu" po skupštini, i onda se ljudi čude zašto je država takva kakva je!
kako, kad rs blokira odlucivanje u drzavnim institucijama ?
@zvrk Možeš i ti parlamentu uputit šta god želiš. Ne znači da će te itko poslušat :)
Ma hebe se Mekte,čovjek svoju politiku vodi mimo i SDS i mimo skupštine genocidne tvorevine.
Logično