Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MEKTICA ZA PREDSJEDNIKA BIH.
MEKTICA ZA PREDSJEDNIKA BIH.
Kao covijek iz federacije mogu samo reci da je ovo jedini ispravan lik u BiH politici. Ne jebe ovaj jesi li bosnjak srbin ili hrvat.
Ovaj Mektić mi posve ozbiljno djeluje kao član Predsjedništva kojeg bi mogli izabrati Bošnjaci i tako jednom za uvijek završiti sa pričom o nacionalizmima u BiH.
Mektic je pravi pijachar, al takav i treba ovakvom glupom narodu. Jer mi smo naucili da se politikom bave bravari, stochari, pijachari. Sto se tice ovih "kremastih" lopovchina ko sto su Bake, Chova i ekipa, oni pripadaju grupi koja levati ove pijachare i uzima im iza ledja dok se oni bave mrvicama. U sustini, je** i vas i narod.
Sace balije poceti da sline po ovom dokazanom cetniku. Nema veceg retarda od balije. Ni genocid nije dovoljan da se balija opameti.
Smradu,zaobidji nas u sirokom luku. Pogledaj sta ti pise na licnoj i pasosu
poceli "ugledni biznismeni" da kupuju mjesto u SDSu. vide da je Divk pao a da njihovo vrijeme dolazem a Mektic ima podatke ko je lopov i.ko gdje krade
Svaka čast ministre!!! Ovakve ljude treba Bosna i Hercegovina, zemlja svih njenih stanovnika, sa svim svojim religijskim, kulturalnim i inim različitostima, to je samo prednost!!!
Mektic se isprofilisao kao idealna osoba da u manjem entitetu pokrene stvaranje istinske opozicije. Sad, pitanje je koliko je njemu stalo do neke celne pozicije, obzirom da je operativac po defaultu. Ne znam koliko se SDS zaista promijenio, a koliko su promjene iznudjene ponasanjem baje od Laktasa, ali svakako smatram da Mekticu nije mjesto medju njima.
Ne napustaj nas Dragane,jedino ti radis svoj posao zajedno sa Sarovicem.
VIC ISTINA A ONAJ KO SE UVRIJEDIO JE ZLOCINAC KOGA SE SRBI STIDE.
Ja brate kakav ljakse teski
MEKTICA ZA PREDSJEDNIKA BIH.
Mektica za selektora!
VIC ISTINA A ONAJ KO SE UVRIJEDIO JE ZLOCINAC KOGA SE SRBI STIDE.
MEKTICA ZA PREDSJEDNIKA.