Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Dragane. Puno srece u borbi protiv kriminala i korumpirane stoke!
Sad bujrum rijesi Covicu brige oko mozebit premijerskih zelja!
Kako da Miletic lapi stan,kada ima 2 stana u vlastnistvu i 2 nova auta,mjenja ih ko carape.Nek se pazi Lukac kako ce primiti duznost od njega.Zadnji mjesec dana,Miletic se presvlaci u avionu,lapa dnevnice a ima platu 6000 KM,najvisu u drzavi.Poruka:Oprezno s njim!!!!!
Najbolji covjek i profesionalac koji moze zamjeniti Zlatka Miletica
stavljam se na raspolaganje. pravi čovjek na pravom mjestu
PRAVI COVJEK U PRAVO VRJEME,NAJAVIO JE REFORMU KOJU CEKA OVAJ NAROD. DOSTA JE BILO TIRANIJE KRIMOGENOG I KORUMPIRANOG MILETICA,KAZICA,KRESE,DZEBE,SUHRETE,KORMANA,BISCEVICA, OVAJ MILETIC NEK GLEDA KAKO DA LAPI STAN OD VLADE,IMA PUNU POMOC GAVRE GRAHOVCA.OPA
Svaka čast! Ljudina i po!
sve čestitke ovom velikom gospodinu i profesjonalcu !
pocinje zurka......jupiiiiiiiiiiiiii dragane povaljaj stoku kriminogenu
potpisujem jedan od rijetkih i pravih profesionalaca,sve cestitke na izboru
Ovo se ne desava cesto u nasoj zemlji! Jedan od rijetkih primjera! Prava osoba na pravom mjestu! Pozelimo mu sve najbolje u obracunu sa svima onima sa kojima se treba obracunati!
Stara narodna izrek kže: Po.tu.ri.ca gori od Turčina. Tako i ovaj...
Ko bi gori sad je doli i obrnuto ko je sad gori bice jednom doli