Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ovo onaj sto je trenirao Zrinjski i Zvijezdu Gradaca ? ? :p
Vidi ti to. Čak 18 godina čekao suđenje. Da su ga uhvatili nakon 50 godina, rekao bi: Ja pola vijeka čekam suđenje. Kaže: Krv se mora naplatiti. Naivan čovjek bi rekao da ove zvijeri imaju čast i savjest.
tako se stvarala genocidna tvorevina
eh sad ce vas po zatvoru gole da vodaju ko qrve, i da vas ka...r..aju
Dragane č.e.t.o...sjeme ti se zatrlo, Ramo umro kao sehid, a tebi sude zbog monstruoznih zlocina... Nadam se da ces prozivjeti jos barem 50 godina u nekom smrdljivom zatvoru sa karcinomom kože i kostiju i da ces 2066 godine ispustiti svoju smrdljivu dusu na wc solji.
SAX Portal zivi od sirenja mrznje i rasplamsivanja nacionalizma,Zasto je ovakvim clancima dozvoljeno komentarisanje a nekim tamo koji su nebitni nije dozvoljeno komentarisanje? SAX urednike i Daria Simica koji je zakupio server treba Fizicki onesposobiti pred cijelom familijom da gledaju to da bi shvatili da je mnogima tesko kada neki velicaju zlocine i slave zlocince dok SAX uzivaju u tome. Vas treba fizickim putem onesposobiti i u invalidska kolica smjestiti a poslije toga sudski vas proganjati a familije vam konstantno maltretirati isto kao sto vi nase Mrtve (nebitna nacija ) konstantno maltretirate tako sto dopustate komentarisanja kojekakvih kocijasa.
POD JEDAN: KAO JEDAN BOSANSI PORTAL KOJI U SEBI SAZDRZI NAZIV GLAVNOG GRADA DRZAVE NE BI SMJELI DOZVOLITI DA SE KORISTITE POJMOVIMA KAKVI SU \"KRVNIK IZ KALINOVIKA\" JER PRIJE SVEGA NISTE KOMPETENTI DA SUDITE JER ZA TO I POSTOJI TZV.HASKI TRIBUNAL! POD DVA:NIJE MI JASNO SAMO KOJA JE SVRHA TOG VASEG NACIONALISTICKOG PODSTICAJA, TE JOS DOVOZLJAVATE KOMENTARISANJE OVAKVIH I SLICNIH CLANAKA ZA KOJE UNAPRIJED MOZETE PREDVIDJETI KOMENTARE. POD TRI: POTRUDITE SE DA IMATE BAR GRAM PROFESIONALNOSTI , DOSTOJANSTVA I ORIGINALNOSTI PA POKUSAJTE SKLOPITI CLANAK DA GA PRETHODNO NE KOPIRATE SA DRUGIH PORTALA. POD CETIRI: NAUCITE DA SE VLASTITA IMENA I PREZIMENA PISU PRVIM VELIKIM SLOVOM I OBRATITE PAZNJU NA KARDINALNE GRAMATICKE GRESKE KOJE SVAKODNEVNO PRAVITE. POD PET: AKO VEC BRISETE KOMENTARE KOJI OCIGLEDNO VAMA SMETAJU ONDA OBRISITE I ONE KOJI VRIJEDJAJU I DRUGE NACIJE ! POD SEST:NE MOZETE VI NISTA POSTICI JER JE SUSTINA VASEG POSTOJANJA SIRENJE MRZNJE!
mnogo si mi naivan...
Da li je moguce da je priznao? Ja mislim da je ovo presedan!