Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hiljade i hiljade ovakvih u genocidnom entitetu, nazalost
Da je slučajno ispalio metak u blizini američke ambasade dobio bi on I 20 godina. Kažu da će u budućnosti silovatelji morati i da se zakunu majkom da neće više nikad to ponoviti. Koji jad i čemer jbt
Strašno. Samo 7 godina za ovakvo monstruozno djelovanje, anticivilizacijake ''srpske policije''. Srbi su ogavni.
Sve silovatelje bi trebalo barem kemijski kastrirati. P.čke
Dabogda živio 130 godina a fasovo kondilome, klamidiju, gljivične infekcije (više vrsta) pa kad ideš piškiti da varnice iz male kitice izlaze.
skupa ti ova pica jarane
Metak u čelo i vozdra. Zna se ko je , gdje se kreće, ko mu je familija. Zna se.
Dobro je i proš'o🤷‍♀️
Standardno, srpski..Srbin imade samo ono što komšiji ukrade, do kad ćemo se mi prema đikanima odnositi kao prema ljudima? Zar nije više dosta silovanja, masovnih grobnica, genocida i smrti? Vlasi su se osilili jer su vladali u srboslaviji, a zločin im je u samim genima, valjda to imamo priliku vidjeti svaki bogovetni dan..