Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do njezinog rodjendana BH gradjani ce vec bit stacionirani u Njemackoj te ce joj tamo licno uruciti tortu.
hahahahahhahahahaha
Trebamo pokrenuti rat ovde.smao iz razloga da dobijemo osnovu za azil i da se kompletno svi iselimo odavde, a politicarima ostavimo ovu ljusturu..
Kad će ovaj Čović odgovarati za slučaj "Hercegovačka banka"? Republika Hrvatska je 2013. godine podnijela tužbu protiv vrha HDZ-a BiH za 350 miliona maraka koje su krajem devedesetih umjesto za hrvatski narod došle u ruke HDZ-a i to preko "Hercegovačke banke", preduzeća "Mondo" i sl. Proces je stopiran, a ključni svjedok trebao je biti Ante Jelavić. To čitajte i o tome pišite! Nemamo od čega da živimo, a ovaj nas lopov za-ebava nekim rođendanima.
Kako im se Merkel smije , i misli ja kretena .
LOL
Eeeeeeeee da hocete pocrkat do mojega rodjendana
bosna treba slijediti evropski put. srbima i bosanskim izdajicama to treba konačno fino objasniti. nama je drago što je nato bombardirao fašistički beograd i time malo zaustvio srbski koljački pokret
tri seljobera i merkelova....
To ti je kao da kod Baketa dodju iz opcine Foca Ustikolina eto koliko smo zanimljivi Angeli...
A gospodin Dragan vidi se kolo vodi.
Povezivanjem odluke o sudbini zemlje i svih njenih drzavljana sa rodjendanskim poklonom njemackoj kancelarki, bosansko rukovodstvo jasno pokazuje svoj dostojanstven, patriotski, drzavnicki stav. Receno je to naravno u prijateljskoj i opustenoj atmosferi. Saljivo. Kako samo Hrvati znaju biti saljivi. Sigurno je spontano zapjevao i "Danke Deutschland". Poltroni svih zemalja, ujedinite se.
Gospodin Ivanic je najzgodniji na ovoj slici.
Sto se proljepš'o!
Levati , uzmite joj jedan kombinezon u FIS-u i recite baba uzmi ovo ili ostavi , naša zadnja ponuda a ne da vas postrojava ko pudlice.
jesul joj rekli da ovaj zadnji s lijeva koci sve 🙄🙄🙄
Sva sreća da Njemačka, iako je donedavno imala DVIJE države, sad ima svega jednu kancelarku, a da ima imalo žice mogla je imati 3-5-7 i svaka od njih da ima ko ova trojica majmuna na kanafi SVOJU OSOBNU KANCELARIJU. Ovo onda ne bi bio sastanka nego EVROPSKO PRVENSTVO U NJEMAČKOJ ! U svakom slučaju nakon ove trojice frau MErkel je morala popit čašu vode uz kocku šećera, gluho bilo ne ponovilo se ! NAravno ne zaboraviti da smo mi u sito vrijeme kad je NJemačka imala dvije države imali jednu :))
@PATRIOT Znam nije ni BiH dvije država nego je cijela podijeljena na dva dijela. A radi se na tri ! I četiri, sve zavisi jel.
Štaš joj kupiti škutoru.