Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spavas li mirno "prosječni građanine" dok te vode ovakve budale
U svijetu se u 2019 kinezi bore s amerima oko svemira, nijemci testiraju kamione bez vozaca, japanci usavrsavaju mikrotehnologiju, a kod nas se jos raspravlja o ustasama, partizanima, cetnicima i balijama.
Ihhhh covke, koji je to ustasa fasista i nacista nema dalje a tek kriminalac e to je vrhhh 🤣🤣🤣🤣🤣
danas je dan zalosti i u bosnjakistanu dosta familije im lezi na blajburgu i doboro gnoji zemlju muhahaha
ne vracaj se
@jotomas Što se tiče kompanija iz Hercegovine, dominantne su zato što HDZ iz godine u godinu "uzima" Ministarstva pravde i Ministarstva finansija i na taj način "štiti" većinu tih kompanija koje su, kako ti kažeš, dominante. Da nam je država kakva treba da bude, pola tih kompanija ne bi ni postojala zbog utaje poreza i rada na crno. Ništa nije bolja situacija ni sa ostalim kompanijama u BiH. Naravno, uvijek postoje izuzeci i svaka čast im na tome.
Ne trolam nikoga, samo su ti izjave glupe do bola. Da svi malo realnije razmišljamo i da kod većine razvoj mozga nije stao u periodu '92-'95 godine, davno bi nam svima bilo bolje. Ne znam samo šta imate od toga da pišete takve komentare po portalima i širite mržnju. Odem u BL, TZ, MO, SA, ŠB (nebitno gdje) i uvijek sa prijateljima mogu popiti piće i ispričati. Većina ljudi je veoma prijatna i kulturna, samo što pojedinci počnu pričati gluposti i tako kreće domino efekat.
Dokaz da je HDZ stranka sa kriminalnim i fasistickim rukovodstvom i programom. Tuga i jad politicke scene BiH.
Cuva primitivizam u svom stadu. Da ne bi ko dosao tobe.
Počivali u miru...
Uzp ojebina matora
Cuj to,e hebo take hustase kad im komunjare pale svijece.
Pa ebemu u Bleiburgu je poginulo strašnih ljudskih muslimanski gromada.
Muslimani i hrvati su od dva brata djeca
Cega se svjet stidi ovi se ponose i obrnuto. UZP je ustasko zlocinacki poduhvat
@VolvoXC60 ne pametuj majketi....ili se barem raspitaj sta je se devolo na Tom kriznom putu(Niko ne porice jasenovac i fasisticke zlocine Ali ovdje se radi o komunistickim zlocinima)
Dzaba prica o europskom putu, srce vuce u NDH !!!
Seljačić
Cast pravim komunistima ali ovaj lukavi komunjara ne zali nikakve i nicije zrtve nego sve ove obljetnice dobro koristi za vlastitu promociju, a ko hoce neka mu vjeruje.
Na Bleiburgu je poginulo više muslimana nego u partizanima za 4 godine