Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čović u primio ambasadoricu Kine u Chen Bo. Chen Bo kez od uha do uha, mora da joj je drago zbog peljeskog mosta. Izetbegović danas primio je u posjetu ambasadora Ruske Federacije u BiH Petra Ivancova, ali tamo mi je netko jako namrgoden. Pogodite tko?
ODLAZECI CLAN PREDSJEDNISTVA BIH, A PO SVEMU SUDECI I ODLAZECA AMBASADORICA AKO OVAKO NASTAVI.
Samo jos pitanje, a gdje je dolazeci clan predsjednistva BiH i zasto nije na svom radnom mjestu? Sad ce vec mjesec dana kako je pobijedio, a jos uvijek ne radi svoj posao?
Zasto Zelja Komsic, nazovi patriot, nije preuzeo funkciju clana predsjednistva BiH odmah sutradan od Dragana Covica i zasto samo u Bosni primopredaja vlasti traje i po nekoliko mjeseci od dana "pobjede na fer izborima"? Zasto da porezni obveznici (citaj Bosnjaci vecinom, jer katolici placaju samo 6% ukupno placenog poreza Bosni) placaju Covica, ako su izabrali Komsica?
zahvalila Čoviću za njegov osobni doprinos ukidanju viznog režima između naših dviju zemalja -------------------------------------- Zar ova ne zna kako se glasa u Bosni i da su ostala dva clana morala glasati da bi vazila odluka? Osim toga, sta je tu "Covic osobno uradio"?
Jeli to ista ona kina koja maltretira 100.000 muslimana neka ih u mostaru nama ne trebaju👍
Još malo si tu, naduraćemo te, sigurno a onda : A sad adio .. a sad adio ..
Nema vise primanja sd cemo tu otvoriti BOSANSKU KAHVANU
nemereš ti otvorit ulazna vrata na kuci, a ne kahahvanu.
為家準備好了 ZDS. bog i kinezi.
HAHAHAHH kakav razgovor ► https://www.youtube.com/watch?v=tjwMilgapMs