Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako želite postati član Austrijskog društva inžinjera i arhitekata web stranica je: http://www.oiav.at/mitgliedschaft/ -cijena je negdje oko 80 eura- na svečanom prijemu 6 osoba
hahahahahahahaha evo ti+
Hahahahaha svaka cast za ovu informaciju!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
I Komšić je postao član Međunarodnog udruženja ljubitelja šljivovice
ZAR NE ZNATE, DRAGAN CIRILO COVIC JE U PAUZAMA IZMEDJU POSJETA PAPI I SHOPINGA U RIMU NA RACUN BOSNJACKIH POREZNIH OBVEZNIKA, PROJEKTIRAO TAUERN TUNEL U AUSTRIJI. ZATO JE NAGRADJEN, A NE KAKO NEKI ALUDIRAJU JER JE PLATIO 80€.
I Komšić je postao član Međunarodnog udruženja ljubitelja šljivovice pa niste to objavili...
Masonska posla
Kakva sramota za ljudsku rasu.
Ima li kmečanja ? Ima :-) Neprocjenjivo :-) Idemo dalje .
Kupujmo domaće! 🌟
skuplje je okrenut jagnje na raznju od ovog clanstva :D
poturad na aparatima
Čović pa Čak Noris. Trećeg ne znam, osim možda Sabit Iztarčina!
Boli me neka stvar za Čovićem, ali radi istine, koja ovdje ne stanuje, moram istaknuti da je Čović postao redovni član "Međunarodne inženjerske akademije" (International Academy of Engineering), a ne član austrijskog društva inženjera, kako implicira naslov i Klix-ov top komentar.
@Domagoj1ne implicira naslov, ni klix-ov top komentar ništa osim istine, Ćovic je postao član austrijskog društva inžinjera a domaćin je bio predsjednik Heinz Brandl. Prema tome Klix je prenio tačnu infotmaciju.
@klara3663 Heinz je bio domacin jer mu je Covic platio 80€.
Mora da mu je to jaro Dudko sredio preko svojih ultrasa a inace normalno bi dobio🖕
Gledaj Masooona, sunce ti kalajisano...!
Ha-ha-ha.......
hahahahahahahaha, ja inzenjera i go+ana, krimos!