Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gura Ćova BiH u EU zapeo i ne popušta.
Jeste vidjeli kako neki dan član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović s Kolindom u zagrebačkoj Arenj navija za hrvatske tenisere! A prima platu kao predsjednik BiH.
hehehe pa kakve to veze ima? bas smo smijesni... i glupi
@HerrcegBosnaPonosna Marin Cilic iz Medjugorja nikad ne bio igrao za Bosnu i Hercegovinu. A djecu nam po Sarajevu prevoze autobusi Glob Toura Medjugorje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tema ugroženost Hrvata nakon poraza Zrinjskog
HEBOTE BOŠNJE PALE STE NA 18,7% TZV BIH, A KURČITE SE KO DA STE AMERIKA I RUSIJA
Dijeli je na tri dijela i da se svi nosite u pm. Tri predsjednika i kud koji mili moji.
rendezvous.... ona zainteresovana, on hladan k'o led
Najbolje da se svi razdvojimo, jer ovakav život više nema smisla!!! Več su i u Babinoj Krajini vidjeli ko smo mi Bošnjaci! Pa kako onda da Srbi i Hrvati žive sa nama!?
ne mogu da kazem da nisi u pravu...realno, sve je tako
Za mene je prava BiH, od Tuzle do Sarajeva, zaboli me za RS , HB I Babinu Krajinu!
ako nisi bio dalje od Tuzle do Sarajeva ni ne treba ti vise... zbog takvih mi je zao sto nas ne potrase do zadnjeg
Čoviću, nisi predsjedavajući Predsjedništva BiH, da samo pričaš o temama važnim za cjelokupnu BiH. Ti si trenutno član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, pa je bio red da se dotakneš teme o neravnopravnosti Hrvata u BiH. Što nama znači ulazak u EU i NATO, ako nismo institucionalno zaštićeni od velikomuslimanske fašističke politike u F BiH?
Hoces da ti SAD ambasadorca Crmak dadne treci entitet hebo li te franjo tudzman
Eeeee nabij tu zemlju na qurac u kojoj se ambasadori pitaju !!!
znaju oni koji si krimos, moras niz dlaku da ti racune ne blokiraju uhljupe gangsterski...
meni nije jasno zašto čović uporno gura bih prema eu, kad ostala dva naroda bojkotuju istu. govorim ovo sa stajališta hrvata iz bih koji posjeduje hrvatsku putovnicu, kao i 95% bih hrvata. bih hrvatima ulazak bih u eu ništa ne znači s obzirom na da većina posjeduje hrvatske putovnice.
BOŠNJE IMAJU SASTANKE SA IRANOM I ISISIOM
I sa tvojim mamom
Bosnjace posrbljeni
@ntk378
@ntk387