Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tvoj minimum je 20 godina strogog zatvora...
Priznajete li vi hrvate kao narod u BiH? Prihvatite i njihove predstavnike. Sve drugo vam je propast.
Ispade da jedan hrvatski glas vrijedi tri-cetiri bosnjacka, da ih je koja hiljada vise trazili bi apsolutnu vlast.
ja mislim da je francovu staru neki musliman gadno skrpio pa je on zato skrenuo
@franciskus2 To što si rekao, samo mi je povećalo vjerovanje u Allaha swt. Borićemo se pa kako god da bude. Ako pobjedimo, Elhamdullilah, ako izgubimo i budemo pobijeni opet Elhamdullilah. Istinu je govorio uzvišeni Allah swt, Musliman i Muslimanka ne mogu nikad biti mirni pokraj nevjernika, sve dok se Islama ne ostave.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cuj
Malo i ako je 6.3=18 bez ostalih treba Bobanu dati vise,mozda 7-8
kako i vas neko nece pobit kolektivno i srbske, bosanske i hrvatske politicare ,, jer vi ste jedan MINIMUM za ovu državu
Znam da je teška kvalifikacija, ali bezobrazluku kraja nema kada je u pitanju Čović. Umjesto da odgovara za bezočne pljačke, da mu se imovina stečena raznim kaznenim djelima oduzme i da i kaznu izdžava u zatvoru, on nastavlja rušilački pohod na BiH. Dokle ide neljudska gramzivost i glupost...?
..............šest pozicija od sedamnaest je više nego terorizam.za ovo se mora izmisliti nova riječ-izraz jer su svi poznati neodgovarajući:)))
Željko DF je druga stranka po jačini u Federaciji nedaj mjesta u kojima će prčkati oni kojima trebaju ministri trezora,MUP, Privredu i Kulturu i sport I Obrazovanje!
"U te dvije godine mi rješavamo sve životne probleme" Probleme ne građana, već probleme kako sakriti ono što je HDZuradio 0d 1991 pa do 1997 i onda do danas. Pet ministarstava u Federaciji i puna ti kapa kake! Nema majorizacije, manjeg nad većim, pogotovu kada se igra po taktovima svirca iz Laktaša!
Pa vi kao da je vaš 2000 000, a ne 150 000, jebo vam Dodig sve!!!
e moj dragane,letaču,prevrtaču,i ja sanjam da mi je plata hiljadarka,al od naših snova,ništa.
Dragan, po cijenu života i dobrobiti Hrvata u BiH će igrati igru do kraja zadnjeg Hrvata, sem njega! On će biti koji će prvi uteći i sunarodnjake ostaviti sa ugašenim svijetlom!