Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jooj kad ih vidim ovdje onih petn'es dana godišnjeg, iskvarcane, tetovirane tip-top-turbo-folk sa obaveznim audijem ili passatom, a onda odem tamo i vidim te iste likove kao bagru trećeg reda, u radnim odijelima, nastanjena po kutijama za šibice u imigrantskim geto-naseljima, hrane se industrijskim sranjima iz lidla, dok audi uredno kupi prašinu na parkingu do idućeg puta za balkan :)
@Max_Bunker Pa kad se nase "djeve" loze na princa sa bijelim Audijem, vrijedi biti ta bagra treceg reda u zamjenu za mjesec dana povaljivanja nasih pacenica. :) Ozbiljno razmisljam da se prekvalifikujem u peraca guzica njemackim babama.
Popuši nam ku.ac i ti i Merkelica , mi smo malo mentalno mutirali za ovih 25 godina i ne treba nam više ložiona Evropskom Unijom.A šta želimo nećemo da kažemo , nije tvoj problem.
DUBOKO SAM UVJERE, po tisućiti put... "Manir" teškog kriminalca i velikog neprijatelja bosanskih hrvata. dugoročno gledano!
Nista strasno nek se cijepa Evropa, oni su cijepali druge i razjedinjavali, a oni se ujedinjavali! Sad jedva cekam da vidim koje su slijedece zemlje koje ce napustiti EU!A BiH nikad nece ni uci u tu zajednicu! Kombinacija Bakir, Ivanic i Covic, a tamo dalje ove da i ne nabrajamo Dodo, Cvija, Bosic i ostala gamad nikad za nikad nece naci zajednicku rijec! Tako da.....
mrs u zatvor mater ti sijedu!
svi barabe
A ja sam uvjeren da ni jedan od vas nije dobar sa glavom.
Dok mi ispunimo uslove za EU ona više neće ni postojati!
Sta ti hoces sad da kazes ? Vi pametniji od Engleza? Daj ba, mam* vam lopovsku!!!!
Moj komentar koji je Klix obrisao preslikan Putinov komentar.Ja napisao " Ko će hranit toliku bagru radi američko-njemačkog lizanja" a Putin to malo ljepše definisao.Ahahaha.
ovo je treb'o biti odgovor šjor vilijemu :))
ovo je treb'o biti odgovor šjor vilijemu :))
evo me džasmine u srcu srpske republike, mezim slaninu, lickam rakiju, gladim se po bradi... u pozadini idu žara i goci sa hit numerom "ja sam rođen đe džamije nema" :))
Nadam se da ce se raspasti evropska unija prije nego sto udjemo u nju sto je i naj vjerovatnije.Nacin rada evropske unije je jednostavna diktatura Brisela kao centralna vlast parlamentaraca iz svake drzave clanice koji su pod pritiskom Loby-a petrohemijske,farmaceutske i vojne indsutrije.Nadmetanje politike i ekonomskog modela je neprihvatljivo uzimajuci u obzir da svaka zemlja ima svoje faktore i principe rada.Svi smo vidjeli sta je bilo sa poljeprivredom u evropi nakon sankcija Rusiji zbog pitanja koja se ne ticu drugih zemalja osim Ukrajine i Rusije.Grcku cu samo spomenuti da se ne zaboravi da je UNIJA dovela do bankrota.
Sa svime se slazem osim po pitanju Grcke...mislim oduvijek postoji uzrecica Duzan ko Grcka...zivjeli su na racun drugih svo ovo vrijeme i moralo je doc na naplatu...npr.imali su 13 i 14 placu maltene svi, i jos najbolje od svega je sto im je mirovina bila 80% place(!!!), takav zivot nije bio ni u Svicarskoj, sad je panika kad nema vise laganih kredita
Za BiH je strateški ali nedokućiv cilj da Čović i njegova stranka počnu plaćat PDV na kladionice i hotele u Međugorju koji nemaju kućnog broja, adrese pa ni PDV broja . U ime vijdelaca MArije majke Božije , AMEN ! Sa takvim svjedocima Čovića nije nikad izgubio an sudu, a bio je bezbroj puta ! :))
samo nama, budalama, je EU cilj...
PARAHRVATI: Nego hajdete vi Gospon Čović malo više kontrolirajte u finansijskom smislu našu odmetnutu braću u Međugoriju koja pokušavaju od pomenutog svetišta sačuvati sve novce a da neće ništa da odvoje za ostale hrvate po Bosni i Hercegovini. Što treba ? Pustiti im da od Gospe pokušavaju napraviti sićušnu državicu od koje samo lokalni kvazigospodarstvenici imaju koristi ?
ŠALE I POŠALICE: Iz jednog razgovora moja malenkost je imala priliku čuti priču (priznajem neprovijerenu) kako navodno u okolini ima previše šahovnica i da to baš i nije previše dobro za biznis, da navodno Međugorije treba da ima svoju zastavu. Što to znači ?