Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čović je u isto vrijeme promicatelj zločinačke HB i srpske genocidne politike i on je najveći bandit u BiH!!
Podrška ovom činu. Čović je to svakako zaslužio. Veliki humanista i rodoljub.
Uzimajuci u obzir, da je HDZ u Stocu veoma prisutan od 1992. do danas, te da su izmedju ostalog kumovali i neuspjeloj privatizaciji TGA Stolac, koja je bila jedina privreda u Stocu i zaposljavala veliki broj radnika, te imajuci u vidu da su tom privatizacijom mnogi HDZovci Stoca omastili brke, postavlja se pitanje, koliko glup moras biti kao Hrvat u Stocu, koji nema posao, te svog grobara proglasiti za pocasnu licnost (ne moze biti pocasni gradjanin, jer meni veoma dragi Stolacipak nije grad).
Znate kako kažu: čuvaj se Srbina sa Sokoca, Hrvata iz Stoca i Fočaka bilo koje nacije. ☺️
hvala od srca hrabrim vijecnicima HDZ-a na ovoj odluci. sada ce konacno oni mrtvi i njihove duše koji su glasali u stocu imati miran zagrobni život i konačno otići u u raj. poslije nagrade od saveza komunista i vjerovatno nagrade za učtivog pionira one države, eto neka osjeti kako ga i njegov narod cijeni. Hvala klix na ovoj predivnoj vijesti. poslije antifašiste Dodika na Kozari, Čovića za nagradu, fali i nešto za Bakira- možda spomen soba sa njegovim dnevnikom u ratnom trezoru
Kompletan kreten
Pa zar nije Kaplan trebao biti počasni građanin?
Propani Bosno jednom u zemlju i prospite poslije sjeme za travu
Bez komentara!
samo neki pocasni gosti i govna
Tragikomedija pa vnogo postade počasni građanin Stolca, ovo ima samo u South Parku :)
Velika sreća i Stocu, a i Čoviću. U nedostatku boljih kandidata može svakakva mrcina, a u nedostatku relevantnijih gradova, može i Stolac... Usta moja il' ćete me hvaliti il' ću vas razvaliti.
Sve provokacija do provokacije....srbi dizu bistu cetniku, ovaj proglasen pocasnim gradaninom namjerno zbog desavanja u Stocu...izborna kampanja je pocela...
Ustaska posla
Znači, počast mu odaje samo njegova vlasitita stranka u Stocu a svi ostali su protiv. Vidite li ljudi šta se događa sa totalitarnim upravama u gradovima. Izađite na izbore i smijenite ovu totalitarnu bagru koja vedri i oblači našim životima. Još jedan poraz građana Stoca a da ništa nisu mogli učiniti ili su učinili nedovoljno da poraze totalitariste (sedam glasova).
Hoće li mu pored postojećeg hrvatskog dati i POČASNO BIH DRŽAVLJANSTVO !
Dobit ce od Rudonje Dodiga i srpsko koje mu je nadraze