Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ja idem u Audiju A8 s aerodroma, papa ide u nekom tamo Fordu. Šta reći na to sve? To je nešto što bi nama morao biti nekakav motiv ako se bavimo politikom - da možemo politiku raditi i na drugačiji način", kazao je Dragan Čović, član Predsjedništva BiH nakon što je papa Franjo u zgradu Predsjedništva BiH stigao u Fordu Focusu.
bošnjački kurban https://www.youtube.com/watch?v=8GbEU16aryQ&ab_channel=LUDIBORAC
Svim dobrim ljudima muslimanske vjeroispovijesti zelim sretan i berićetan Bajram
Sigurno mu je pustio u pozadini ilahije i kaside, u izvedbi onih kenjala što ne znaš dal kenjaju il pjevaju. Ne znaš koji je gori ovaj što mu pušta muziku il ovaj što ga trpi.
Pokakim se obojici usta
Slaviti svoje,poštovati tuđe u islamu nije moguće.. Islam se svugde širio nasiljem i mržnjom prema drugima.. Vernicima,nevernicima svejedno.. I BiH muslimani su proizvod nasilja i terora. Da je drugačije,koliko bi ih bilo bez Turske okupacije?
Nijedna vjera se nije sirila lijepom rijecju, nego macem.
DedoBrundo Jedi bre govna, idiote
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ostavi reise koju baklavicu i 'vlasima' kad u goste dodju. Sad će Ivanić, eno ga kod Bakira prvo na meso otišao, omaklo mu se.
Jugoslavenu nas,volimo te😂😂
Sure 3:28 Muslimani nesmiju biti prijatelji sa nemuslimanima. Prema tome - Muslimani nikad nemogu imati iskrenu saranju sa Muslimanima. Muslimani hoce totalnu dominaciju u koji krscani i jevreju mugu ziviti kao gradjani drugog reda i placat DZIZIJU - svi ostali placaju glavom.
Pardon PO ISLAMU MUSLIMANI ne smiju imati iskrenu saradnju sa nemuslimanima.
@EXM Ti si jos gori od onog idiota Brunde
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dva debila ,majko mila Ja sam muslic Stid me izac u grad Nema ovde ni M od muslimana I gledaj ti sto mu onaj vlah nesto laze. ...............
e moj Reisu, koji Ce ti quratz ova Vlasina ?
nek je on vlasina a ti si obicna seljacina.
Iz godine u godinu, od Bajrama do Bajrama, od Božića do Božića itd, oni iz šupljeg u prazno.
dzaba hljeb jedu. obojica
Volio bih kad bi manje bio u ulogi Dudkovog wc papira.Sve bi ostalo bilo podnosljivo
Sto ce mu secer skocit od baklave
bošnjački kurban https://www.youtube.com/watch?v=8GbEU16aryQ&ab_channel=LUDIBORAC
Politicari naprave pauzu za vrijeme praznika i gotive se dok ne pocne nova serija medjusobnog pljuvanja, a narod im se divi iz dana u dan.