Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislila je i Pavelića Kata da će postat kraljica Hrvata 😎
je li do bozica ili nove godine???:):):)
Dragan Čović štuje Adolfa H. i Antu P. i odlazi u Bleiburg na seanse a bio komunista??
Teoretski može ako Bošnjaci otklone blokadu.
Dragi Čovke,plenković i njegova vlada mrze svoj narod gdje u kad su vidio da oni vole bošnje,ne mogu vjerovati kako želiš prodat maglu ovom narodu
Ja do Nove godine, ja od Nove godine
Odmorite malo ba, nije žurba!
hehe.... "Prva tema je saradnja između dviju političkih opcija koje predstavljamo s ciljem osnaživanja povjerenja koje je vidno poljuljano u zadnjem vremenu, a druga izborno zakonodavstvuo", kazao je Čović novinarima u Mostaru..... naglasak na drugo izborno zakonodavstvo. dakle, prvo srediti zakon o preglašavanju hrvata, inače kurrčina.
Koja j to ljiga i splacina od ljudskog roda ... Ja bi reko da vise morala i isrenosti ima ona k,,ava od ovog gofneta...
Neznam tko mi je mrži ,ova lopina ili mošnjačka kuja Komšić
ovaj mislio ili govna jeo na isto ti ga dodje
Prošlo je godinu dana i ništa se nije desilo. Merkel je išla na HDZovu EU kampanju a nije nazvala Dodika i Čovića da se uspostavi vlast. Evropa se nemješa nego očekuje da bosna funkcioniše sama od sebe. Ako ne, onda će je rasturiti, samo da nebude više ratova a njemačka će preuzeti stanovništvo. Ionako su već pola otišli
@Termiti zasto bi je rasturila??? nista bolje nije ni hrvatskom sa hdz ili srbiji sa neo radikalima!
Kada je Dragan Čović optimista u nekoj stvari onda se ta stvar 99,999999999999 % neće desiti.
Hercegovci vole drzavu onoliko koliko iz nje imaju sta opljackati.
Hvala ti Dragane zajedno sa Baketom i Miletom. Otjerali ste me u dijasporu, hvala vam ko braci, tek sad vidim u kakvoj sam prasumi zivio. Sad formirajte sta hocete Pozdrav iz Beca svim dobrim ljudima a najvise redovnim pljuvacima/hakerima sto kradu od komsije wi fi da komentarisu po klixu.
Nema vise popustanja UZP-ovcima i cetnicima. Bake je povukao crtu i Bosnjaci stoje iza nje. Sa drzavom BiH se vise neces igrati razbojnice!