Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DE DE,DOPUSTI PODJELU FEDERACIJE IZMETBEGOVIĆU!!
Kakav je ovo ljudi psihopata, šta je ovo...? Zajedno s riđobradim i onim laktaškim međedom, ovo je najgora bosanska nesreća koja nas je zadesila u historiji... nek nam je Bog svima u pomoći...
COVIC UCJENJUJE IZETBEGOVICA AKO OVAJ NE PRIHVATI IZBORNI ZAKON SA COVICEVIM FASISTICKIM-APARTHEID STANDARDIMA, DA CE ON BLOKIRATI ZAKON O AKCIZAMA. PA NEKA BLOKIRA ZAKON O AKCIZAMA I NEKA SVE PROPADA. DA JE BAKIR PAMETAN, TREBAO BI RASKINUTI KOALICIJU, PA NEKA SVE STANE!
ONA PARTIJA KOJA MISLI SA HDZ-om ICI U KOALICIJU NAKON 2018 GODINE, VEC JE UNAPRIJED ZALIM, POGOTOVO NAKON STO BEVANDA PONOVO STRPA SVOJE KRIMINALNO OFUCALO DUPE U FOTELJU MINISTRA FINANSIJA BIH!
TAKO DA BOSNJACKU PARTIJU KOJA MISLI ICI NAKON IZBORA 2018 GODINE U KOALICIJU SA HDZ-om, ODMAH TREBA PROGLASITI IZDAJNICKOM. I PO CJENU TOGA DA BOSNA NEMA NOVU VLAST, SA HDZom SE NE SMIJE ICI U KOALICIJU! TU STRANKU SE TREBA STAVITI NA CRNU LISTU I DA SVE BOSNJACKE PARTIJE PRIJE IZBORA POTPISU DA NECE S NJOM FORMIRATI VLAST NAKON IZBORA!
--- Izborni zakon ( čitaj TREĆI da ga balije ne prepoznaju) za dva mjeseca Ili nema za dva mjeseca (BAR) akciza na gorivo ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/50001/chovic_blokira_mmf_i_cestogradnju_usvajanje_zakona_o_akcizama_uvjetuje_promjenom_izbornog_zakona.html
Taj Bakir koji bi takvo nesto potpisao, on bi zavrsio u KP Domu Zenica.
Ohahaha, Dragane pa i ti šaljivdžija ko i onaj Fadil... Dobar i ovaj, dobar....
HDZ ce svim silama i svim mogucim pritiscima i ucjenama pokusati promjeniti izborni zakon prije 2018. godine. HDZ gubi podrsku glasaca i crkve i to je glavni razlog stalnih pritisaka za promjenu izbornog zakona i prica o trecem entitetu. Jedino tako mogu kriminalci ostati zasticeni.
Dragan Čović: Izborni zakon u naredna dva mjeseca, kandidatski status do kraja godine - NEĆE BITI, A NI MOĆI. PRIPREMLJENE SU SPRAVE ZA REZANJE RUKU ONOM/ ONIMA KOJI POTPIŠU U IME BOŠNJAKA!
Skutore treba proglasiti Skutorima i time postaju nacionalna manjina. A Hrvati iz Bosne ostaju konstutivni narod, i mirna Bosna. A Skutorima ako se ne svida nek idu.
majmuneee mrs
Hamo,vidi mu glave 😂😂😂😂
Covicu jesil dobio instrukcije iz Zg kako da zastupas nj interese..
Ma kome ti vise muda pod bubrege, sjedite zajedno i smisljate kako da zejebete narod.
@Jiaogulan Katolici uzmaju pare preko vlasnistva, vlasnistvno nad nekretninama, i intelekutalno vlasnistvno - patenti etc. Jevreji nemaju s tim nista. Jevreji rade sa novcem, medijima i sexom, javne kuce itd.
nevadite pogan lopovska, koji smo smrad od drzave, neka nam kad ih biramo, sto prije odavde fuj...
Dragan Čović je član predsjedništva BiH, predsjednik HDZa, predsjednik HNS sabora, te predsjednik doma naroda BiH. Šta je još ostalo ? Pa da postane Papa ! nakon čega bi odmah bilo priznato u roku od dva mjeseca i čudo u Međugorju ! Čudoi je ipak čudo a da nam se nametnu akcize na gorivo ovlasti nema ni visoki Predstavnik a Dragan je preko svog doma izganja stvar za 24 sata, iz čega se vidi ekspeditivnsot. Jer da nije AKCIZA morao bi ona plaćat PDV iz HDZ kladionica !
A treci entitet na sudnji dan.
Je li ovaj Covic za Tita ili Pavelica?
Samo ostro, Dragane. Dosta imas love, sad je na redu narod. Samo federalizacija i gradimo zid prema kozojebima! Zabrana voznje kamiona iz vukojebine. http://odchamiacze.pl/wp-content/uploads/2016/12/kozojeb1-300x246.jpg The revenge of the goat!
Kakve bolan koze....pogledaj jednom " Sulejman veličanstveni" i sve ce ti biti jasno....pa tvoja je praprabaka isla na " provjeru" kod bega. Harem pun Ruskinja,Srpkinja........i svadjaju se jos koja će prva.....hahaha