Komentari (430)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome smeta zakon protiv negiranja genocida nego onom ko vjeruje u genocid kao način politike, u ratu i u miru !
Ti si Dragane Čoviću unazadio i BiH i sve u BiH koliko god si mogao. Ništa za DRŽAVU Bosnu i Hercegovinu nisi uradio. Čitavo vrijeme pokušavaš makar za milimetar približiti odvajanje dijela Hercegovine i prisajedinjenje Hrvatskoj To je tvoja jedina agenda.
Eh eto ti si nesto unaprijedio.
Da ljudi izvana razmišljaju kao "Vi" izbila bi jos 3 Svjetska rata! Da razmislja kao ti a zadnjih 12 godina po pola dnevnika bude emisija: sastanak lidera HDZ,SDA gdje uvijek izjavljujes blizi smo dogovoru 5% a pritom hinjski se podsmjehujes a plata kapa li kapa a ti ugrozen!
A ti si unazadio Bosnu i Hercegovinu.
To kaže Miletov ker, ratni zločinac, robovlasnik, ubojica Želimira Rebca, izdajnik Hrvata koji je napravio manjinu od naroda.
Niko nije unazadio BiH kao ti, Dodik i Bakir. Inzko je bio vas saucesnik cijelo vrijeme jer nista nije poduzimao. Njegov posljednji potez je hvale vrijedan, ali da je samo vas trojicu bolesnika skresao ranije bilo bi sve bolje.
Mater ti je unazadio!
Niko vala nije unazadio BiH ko ti i tvoj pajdas najbolji, kao i ostatak fensi ekipe
Kad ćeš ti odgovarati za korištenje ratnih zarobljenika za prinudni rad ? Bakire, šta čekaš, tužba !
Ovaj kad se i na zenu popne, umjesto da dahce on govori "a izborni zakon, a legitimno predstavljanje
Ovaj negira genocid i njega hapsiti on je srbin sa kaputom hrvatskim,zmija od covjeka mjenja kozu i kad treba i kad ne treba.Covicu reci kako ti se otac izjasnjavao za vrijeme Jugoslavije ti si cetalj a glumis da si hrvat,kako ovo hrvati ne eliminisu nije mi jasno.
On je srbin kako vam nije jasno kriju se iza hrvatstva,i on negira genocid hapsiti sve negatore.
Ti si nebitan, možeš oko dodika da oblećeš
https://www.portalnovosti.com/img/media/image/tufva5uekm2n546fkeu81nnyb1w.jpg
Idi ba skači s Pelješkog mosta.
I ti bi veličao ratne zločince aaa