Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci neprijatelj ove drzave,suti i muti,svaku noc sanja da vlada svojim trecim entitetom.
naravno da svjesno kreiraju krizu....bosnajci su svjesni da ce hrvati ako se nastavi kriza jako brzo napustiti federaciju.....kada padnu ispod 5% hrvati vise nece biti faktor vec nacionalna manjina....u isto vreme bosnjacki lideri naseljavaju arape..vec danas u federaciji ima vise arapa od hrvata.....
Ako je za Čovića nepristajanje na ucjene kreiranje haosa, e onda meka vala kreiraju haos, moju podršku imaju!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Akademik Ćović će opet biti plebiscitarno biran od Hrvata iz BiH u Predsjedništvo, to je valjda svima jasno isto, kao i što je jasno da svaki pokušaj da se poništoi postojanje jednog konstitutivnog naroda ravno genocidu.
Covic je zlo
bakir je idiot treba sto prije otici sa scene ali ti si sve zapoceo svojim ljubovanjem sa dodikom
Ko te hebe nacionalisto. Nebitan si, a mozes samo sanjati o izmjeni izbornog zakona..
Jucer GENICUDAS a danas UZEPEOVAC sipala otrov i lazi protiv svih koji ne misle kao oni, nisu ni svjesni sta im se sprema od ujka SEMA!:)))
bilo ili ne bilo ovo istina, lazete nas svi redom bez obzira kojem narodu pripadate ili nas zastupate. Otkaz vam svima dajem. Necemo nikakvu konstitutivnost, legitimnost, to je i dovelo do ovoga svega, hocemo samo da svako ima pravo izbora i da bude biran bilo gdje u BiH. Smrt fasizmu, a najvise UZP-u !!!
Sve sto cini ''Sin'' ide ka razbijanju Bosne! Na oca je,to je ocigledno. Covic u pravu 100%
ovaj kriminalni fasista kad nema sta da palamudi okrene se protiv svih i glumu ugruzenog a nakro od rata pa na ovamo da te bog dragi sacuva...mars u 3 pm
Halo Gebels. Misliš nešto na silu i pritiske. Zaboravljas da iza incijative 4 stranke stoje SAD GB i EU. Prema tome ne galami bez veze ne pravi krizu i haos.
A Čović se drži po strani.
Svaka mu pocinje sa bosnjacki i politicko Sarajevo, koje on drzi na strogoj distanci. Pa zasto Covic bar malo ne bi bio bosanski. E to je glavni osnov njegovog antidrzavnog i antinarodnog problema. A svako onaj ko u njegovim stavovima vidi ista korisno, taj isti ovdje pravi nesnosljivo stanje i stanje nazadka jer treba svakom da je jasno osnovno, budi sta hoces, a nemoj od toga da pravis scenu i stetu sebi i drugome. A ako se ponasas pristrasno onda se nemoj protiviti ako izaberu Komsica.
Narod vise nije glup sa vasom huskackom retorikom. Ko vas sve...redom ;).
Odjebaus licemjeri
Svi vi na vlasti kreirate krizu pogotov kad je izborna godina
Zar ti nije dosta stvaranja neprijatelja sebi, ali zašto i svim Hrvatima? Rušiš Vladu RH, pokušavaš isto u Bosni, Zašto? Misliš da si veličina - nisi. Sudiće ti se i u HR i u Bosni. U bosni ćeš odgovarati za UZP, terorizam i sav ostali kriminal. Takođe, moguća je izmjena izbornog zakona i odmah poslije izbora. Da se opkladimo - ako izgubiš, sam ideš dobrovoljno u zatvor na dvadeset godina. Demokratski, sam sebi presudi!