Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moje misljenje je da prirodni resursi treba da ostanu u vlasnistvu drzave, a sve ostalo privatizovati
Glasat cu za Dodiga
Hej moj Cavicum oni nas kraduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Prodaju resirae koji su u vlasnistvu svih naroda u bih. Ko im je dao dozvolu majku li vam lopovsku.
...nikad kraja našem propadanju, govorim "našem" ..jer jadni narod u cijeloj BiH gladuje i gladovat će, dok pojedinci uzivaju na način koji vrlo dobro razumijemo!
Ne brini, sredice Erdogan i to...
vlast u rs-u treba da padne i mi iz federacije to podrzavamo
Sve rasprodati da ostanu bez gača...Dodik legendaaaaaaa
Treba Rusiji i Izraelu dati avans za ono sto slijedi za dvije tri godine.. Ne prica Dodik u prazno, pametno je to krme i zapamtite da ce napraviti veliko sranje na ovim prostorima!
Prodace dodik i gace srpskog naroda samo da bude sto bogatiji, rs ce biti kapitalisticki entitet, svi ce raditi za jednog gazdu mileta.