Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prognoza u kući ti se ratovalo kada rat toliko prizivaš!!!
prava srpska krmska njuska...sav se sjaji od pozderane svinjske masti
Lagumdzija je gori od milosevica i karadzica ! Probudite se dok nije kasno, RATA SIGURNO HOCE BITI !! Nek je JASNO da nemam NISTA protiv Radoncica ! Lagumdzija je gori od do.brice cos.ica, ratka mladica , milosevica i karadzica !!!!
Stevandic je djubre tesko,cak tip je pod istragom za necasne radnje tokom rata
e ovo je jedan od rijetkih normalnih politicara...
Ovaj CAVIC bivsi SDS-esovski potrcko ima svoju VLASTITU PALJANSKO-SOKOLACKU PARTIJU I TRI CLANA U NJOJ: NJEGOVA ZENA I DVOJE MALODOBNE DJECE....DOBIT CES K.U.R.C.I.N.U A NE MJESTO GRADONACELNIKA BANJA LUKE.....PROBAJ SA FEDERALNIM SARAJEVOM, MOZDA TI ZLAJO DOZVOLI ALI I NJEMU MORAS DA DAS BULJE KO STO SI DAVAO RADOVANU....
ŠTA IMA GRADONAČELNIK :D
daleko je stigao kad se kandiduje za gradonacelnika