Svjetski poznati i priznati hirurg
18
Dr. Ninković: Postoje šanse da se vratim u Sarajevo
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"ženjen sam 29 godina, sa suprugom sam 30 godina i krasan je osjećaj vratiti se u porodični mir ili otići na zajednički ručak. Također, svake godine idemo na veliko zajedničko putovanje i tako se još više upoznajemo i zbližavamo\" Kako je lijepo nesto ovako normalno cuti u danasnjem vremenu. Veliki ljudi i istinski heroji u stvarnom zivotu su tako normalni ljudi.
dr. Ninkovica poznajem licno jos od ratnog dobagdje smo radili zajedno u Univerzitetskoj Klinici Innsbruck.sarajevo i Innsbruck su bratimljeni gradovi (Olimijada),tao da su ranjenici dovozeni direktno ,a najvise Sarajlije , medju njima i djeca .Docekivao ih je i pomagao Dr. Ninkovic.Bio je i po 24 sata u operacionim salama i spasavao sto se moglo spasiti ,a uz to im je bio i najbolji prijatelj. Dr. Ninkovic je strucnjak svjetske ekipe hirurga i svakako ako se za njega otimaju Klinike na zapadu onda bi mi Bosanci i Hercegovci trebali da ga cekamo rasirenih ruku.Trebalo je dozivjeti dolazak ranjenika sa Markala i njegov angazman i zrtvovanje .
Uglavnom supljak da je mislio na Sarajevo i djetinstvo ostao bi u Sarajevu kad je trebao pa poslje napustio i karijeru ganjao. Sarajevo ih stvorilo a sada Sarajevo zaboravljaju..
kako si samo glup...jesi ti bio sa njim kad je kupovao stan????...fuj...koja ljubomora i zavist...bas ce mu zena sibencanka zivjeti u bg....covjek moze zivjeti gdje god hoce, ali ne...on je bas izabrao bg...
Imamo mi nasih SDA hirurga sa kupljenim diplomama SDA medicinskog fakulteta. Da vide svabe njihovu \"strucnost\" bili bi impresionirani... kako je uopste neko ziv ovdje
Of kors, cijelu sarajevsku plastičnu hirurgiju su činili Srbi.
svaka cast doktore na uspjesima. vjerovatno ce se vratiti al\' ne kao doktor nego kao penzioner. gdje da se vrati kada (kao sto i sam kaze) je infrastruktura nula bodova. veliki je broj uspjesnih bosanaca i hercegovaca sirom svijeta al\' ovdje kada se vratis prvo se moras izboriti sa administrativno-nepotisticko-interesnom hobotnicom pa onda usmjeriti energiju na ozbiljan rad! a to niko nece uraditi jer takvo sto ga ne ceka na zapadu!
Respect ovakvim ljudima
pomogao je onima koji su otisli tamo u ratu, a takvih je 0,1% zato sajsiga i nevracaj se p us i k ur a c
ovi hirurzi sarajevski su bolji od osih ostalih posto su dosta iskustva dobili u ratu, nece se on nikad vratit iz Minhena, ali je i evo lijep gest
Bila bi to izvanredna vijest .
..sto ne kazete da vec je kupio stan u Beogradu..i da mu je rodbina izbjegla tamo.. ovaj se vraca u Sarajevo istog dana kada i Bregovic, Colic , Kusturica i ostali ..
kralj je
Ovaj covjek je zasluzio naj bolje dzenetske baste na onom svjetu
upravo tako \'sarajka\' za doktora se može reći da je istinski heroj. hvala doc za pomoć našoj djeci. srdačan pozdrav iz zenice ....
A jesi l\' ti bio tu ?