Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je momak dobio posteno, okanite se vise odugovlacenja i posaljite preostale glasove na unos. Sta se ceka?? Strasno, kakvu agoniju prozivljava covjek, radi ciste pobjede, ovo je nevidjeno.
@aaa3 Druze Devic je rekao neku noc i odao se sta se ustvari ceka, objavit ce se ovo sutra 100% poslat ce se CIK- u rezultati zadnje prebrojanog glasackog mjesta i Dovadjija ce biti prvi, ALI sda radi muljazu sa glasovima iz inostranstva i tu ce oni ubacit svojih 100njak glasova.
Devicu, Solaku, Fikretu malinaru, Zahiragicu, Prevljaku i Celiku dat zlatnog ljiljana za unistavanje SDA. Budzetske patriote.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vala vise je preko glave ove SDA i njihovih migranata...
jel kod vas u fbih nije pravilo zabrane okupljanja vise od 30 ljudi? neg iskreno volio bi da ovaj momak dobije,radi svega u zivotu sto mu se desavalo,ono sa rahmetli suprugom mislim
@VelikaBH Stvarno ne volim ove SDA-ovce i ove iz kojih SDA još uvijek nije izlapila poput Dovadžije koji je prije samo 4 mjeseca napustio SDA jer ga nisu postavili na listu za vijeće.
Ograničen si ko konzerva
Je li Dovadzija pjevac ili nastavnik fizickog?Samo pitam
Najneaktivniji zastupnik u kantonu Sarajevo, momak koji ne zna nadležnosti lokalne politike i vjerujem da ne zna osnove uprave i administracije. Do jučer hvalio Mahira i Akifa na svom FB kao moralne gromade, a Dinu prozivao zbog DiFa. A danas zbog vlasti spreman je na sve, zaboravlja da je vlast na Sudnjem danu za nesposobne kaljanje i poniženje.
A tvoj zet, predjsjesnik birackog odbora, na cijem glasackom mjestu je bilo 12 potpisa vise od listica u kutiji, koje vjerovatno nisu stigli ubaciti? To ne spominjes postenjacino jedna. Na svakom birackom mjestu imali ste najmanje po 5 ljudi, posmatraca i clanova, jer ste svi iz cetvorke imali svoje ljude. Sad folo, ti sam bez podrske uzeo tolike glasove... I sporite rezultate samo gdje drugi vode, sta je sa mjestima gdje vi vodite, je li tu sve cisto?
Hahah.Daj mandat ja sqm nacelnik Dino nam reko.
kažu izgubila sda Pa opet dobila sda jer nipovci su sda Samo mlađi sve mi više ovo izgleda kao kontrolirani raspad sda stranke
Drago Boze, pa Kina bi se do sad prebrojala! Mozda Mirza Celik broji, on ne zna brojti preko hiljadu? A Devic ko pit bul, kad uhvati ne pusta dok ga po njusci ne opalis. Hoce Devic izgleda da mi dodjemo da to prebrojimo
Samo dovi Dovadzija, bice hajra
Opozicija uvijek potencira jedno: mala izlaznost, velika kradja. Sad kad se desilo da je izlasnost bila mala, a oni pobjedili, onda je sve uredno. Drago mi je zbog promjena, ali mi se cini da se previse likuje (pogotovo onaj Tanovic koji potencira da su ih “zgazili”). Oprezno sa ovim, imam dojam da misle da su izabrani “bez ogranicenja trajanja mandata”
A ako ipak ne pobijediš biće da te i CIK pokrao, ne možeš ti reći ok pošteno sam izgubio :D
a ni akif nikad nece moci reci da je posteno pobjedio
Bezveze se unervozim ulaskom na klix
ilijas metropola hehe...sta nam rade zeleni zohari nema nigdje
Mahir Devic mora odgovarati za ove mutljage. Prije su izbrojali glasove u SAD-u nego u Ilijasu.
Kako se vodi slatka borba za plate od par hiljada KM. Bravo nasi politicari uzor ste svima
Prosla kampanja. Uhvatite se posla.