Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nepotreban je ovaj komentar.to se zna od starta za našu/NJIHOVU/stranku.nova je krsmanova samo zaduzena za radovanove heroje maksimoviće i dr.doslo je vrijeme da se spavaći bude,u oba entiteta.svakako za inter/ entitetsku upotrebu bih.
zalosne stranke i koalicija .imaju šansu samo u prevtrljivom sarajevu i sredjenoj banjaluci i kod svojih naredbodavaca u opsjednutom beogradu. doslo je vrijeme da se otkriju karte ove umjetniče čete.
ovi se furaju na onog malog sa spota svj prvenstva kad kaze \'\'VRIJEME JE\'\' :)) ako vec niste kao ovi do sad,mogli ste unijeti malo orginalnosti i u slogan :D :D
Žalosno je kako smo ograničeni. Samo se malo okrenite oko sebe i onda će biti jasno za što je došlo vrijeme. Vrijeme je da BiH bude normalna država, a ne da gubimo vrijeme s ljudima koji 20 godina pričaju istu priču.
Misle da je doslo vrijeme da Zeljo zabije u Izraelu dva gola .
Došlo je vrijeme ... I? Vrijeme za šta? Za koga? Kakvo vrijeme? Ko god da ga je radio, slogan je čisti promašaj. Vjerovatno Fabrika ...
Predlazem \"Otpor stoko, pamet uglavu i tojage u ruke.\" Da se rastjera ova stoka sa svih rukovodecih polozaja u svim sverama. Bojim se da je to jedini nacin da ih se otarasi. Oni nepoznaju demokratske procese.
slogan bez ikakve poruke - doslo je vrijeme - za sta - najvjerovatnije za glasanje za iste ljude jer ovi \"novi\" nisu u stanju da izmisle normalan slogana sa porukom koja ima nekakvog smisla. ovo je besmisleno
Gsn. Napokon mislim da ces im prije popu...i !
Hajmo ih rušit