Tihić posjetio Purdu u KPZ Zenica
0
"Došao sam kao sapatnik iz logora u Sremskoj Mitrovici"
Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP-ovac sam ali za ovaj potez ti moram reći SVAKA ČAST klempo!!! Purda ne zaslužuje da ga se izruči agresorima!
ovo je jedan dobar potez od sulje
Sta ovi preko Drine rade i jednima i drugima.
Mickey mouse(tihic) svaka cast potez za respekt
Postovani Gos. Tihicu, pitanje za Vas; \"A kako neraspisase potjernicu za Vama, svi koju su izasli iz tog logora su fizicki i psihicki povrijedjeni, svi su imali definitivne poslijedice, jedino ste Vi izasli nedotaknuti, i ne samo nedotaknuti, dobili ste sve privilegije koje ostali niti sanjati nemogu, KAKO TO...???...nije mi jos poznato da se tzv. \"Americki San\" ostvario nikome u BiH osim Vama,
SMEĆE U KOALICIJI S KOMUNJARAMA I USTAŠAMA SEFARDSKI OTPAD VRATI SE U IZRAEL I POVEDI BAKIRA I SVU FAMILIJU
U stvari to prepustite SDP, posto je Tihic pojo vogno i nek uci.
Purda je ovdje \"zrtveno jare\". Ako je Tihicu da ne nesto konkretno uradi za Purdu, nek sazove Ivu i Tadica u Sarajevo pa nek im bude medijator. A oni nek razgovaraju o slucaju \"Purde\". Josipovic i Tadic se nekoliko puta sastajali kako to da im ovo nije bila jedna od temi? Pa ko je ovdje glup.
Hvala ti Tihiću na hrabrosti, poštenju i iskrenošću. Nesmijemo nikada zaboraviti kako Vukovar a tako i Srebrenicu.
Odjebite od BiH! Ne znate voditi svoje drzave, vodite ih u propast pa igrate lopte preko BiH teritorije nebili prikrili svoje nesposobnosti.
Tihic samo kupi politicke poene. Nek se on vise posveti kako da unaprijedi BiH. A Hrvatska i Srbija nek igraju svoje politicke igre medju sobom a ostave BiH na miru. Da je Hrvatskoj bilo da Purda bude zasticen, bio bi on davno. Neg ovako gurnuli vruc kesten u Bosanske ruke. A ovamo glume kako su se slizali jedni sa drugima. Dokle vise ove sapunice.
Svaka čast Tihiću!
ovor klepu gargamela nemogu smisliti ali skidam kapu!
svaka cast Tihicu,,,kamo srece da imamo više politicara kao što ste vi...
vratite nam Purdu, Elvisa Bruce Lee-a a evo vam silikoni atomska i CIA
Ovako se cuva bosna! Ostace lojastan u fildjanu koji ce se zvati Bosna! Samo tako...
SULJO, ZNA LI TI ZENA ZA OVU VASU VEZU IZ SREMSKE MITROVICE ?