'Institucije BiH nisu protiv entiteta'
0
Doris Pack: Nije do nas, BiH će u EU kad ispuni uvjete
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za pocetak ukinuti genocidnu srpsku tvorevinu, entitetska glasanja i vratiti Re*publici Bosni i Hercegovini Njen jedini i legalni Ustav a to je Re*publike Bosne i Hercegovine koji je i dan danas VAZECI jer nije bilo drugog ! Vratiti takodje Himnu i Zastavu RBIH-e ! Ustav Re*bublike Bosne i Hercegovine je po svim standardima i etici EU-e ZASTO to nikada niste JAVNO izjavili Gospodjo Pack ?!!!
Pitanje je samo ko će se prije (i zvanično) raspasti, EU ili BiH.
Je li ovo ona baba za koju su govorili da je jedna os potkupljenih od strane fašiste Dobrice Ćosića i SANU. Ako jeste njoj treba zabraniti da ima bilo kakve veze sa temom \"država BiH\".
Ma neka ide Miloradu, oni su ga i postavili, oni ce i da ga sklone! Ako Srbi zele da se odvoje od BiH, neka prvo priznaju Republiku Kosovo, a kasnije neka rade sta hoce! Daleko im lijepa kuca! Ali, ako to urade, tj priznaju RK, ode i Vojvodina i Sandzak! S kime cete onda u \"zajednicku drzavu\". sa Velikim Pashalukom beogradskim??? hahahaha! Nema odvajanja od BiH, jer nestaje Srbija!
Sto ce reci NECE NIKAD ,jer ni minimum zahtjeva EZ ne mogu ispuniti ,a iskreno govoreci nije im tamo ni mjesto !
45% teritorije bosnjacima 35% teritorije srbima 20% teiritorije hrvatima nove granice definisati i razlaz... razumom se u ovoj zemlji nemoze nista graditi... srednjovekovni mitovi i ideologije su jos u umovima mnogih... vozdra
BiH je bila dugo vremena zagadjena Turskom.Srbi su svoj dio ocistili i sebi stvorili novu drzavu REPUBLIKU SRPSKU-lijepu,perspektivnu i cistu od zla pa danas mogu uspravno i ponosito da idu u Evropu iz koje ih je prije 600 god. otrgla Turska i porobila . Nikad vise necemo u zajednicu sa ulizicama turskom okupatoru koji se [ vidi cuda ] nazivaju Bosnjacima a ne Poturicama sto im je stvarno ime.
Republika Srpska je moja jedina domovina,za druge me nije briga. Bila ili ne bila u EU ,Republika Srpska je u mom srcu,za nju zivim i za nju cu sve dati.BiH me ne zanima ,jer je ona ugasena tvorevina zajednice Srba,Hrvata i Muslimana koji su se medjusobno klali prethodnih 100 god.BiH je bila uvijek izvor sukoba na Balkanu. Ona zato ne treba da postoji kao drzava.
niste me dobro razumjeli vi hanefije prvo morate osuditi pa pobiti vehabije da bi dobili kandidaturu a u eu ce te uci zajedno sa turskom
samo bacaju maglu,nema nama u eu i nato dok hrvatska i srbija ne udju,tek tada ce nas automatski primiti bez bilo kakvih uslova to je istina druge nema.
ali je zato entitet protiv Bosne i Hercegovine
odyebi doris.
Cuj da je do nas.Ova mlada ko da je s Marsa pala.
e e ko tebe ebe sta ti mislis. i ja mislim da bi tebe trebalo po kratkom ko zeca pa sta onda?ti bi se udruzio sa nekim.pa hrvati i bosnjaci su najsroniji narodi na balkanu.ti se mozes udruzivati samo sa sebi srodnim rumunima tj vlasima. zato nebulazi
i ja kazem, Srbi i Hrvati treba da se udruze protiv muslimanskog naroda u Bosni, i da oni odlucuju sta ce da se radi, bili bi vecina, i otkinu se od bosne i svako svojoj matici, ili nek se naapravi zajednicka drzava srba i hrvata od Bosne, a muslimani nek narprave svoju, i to je to :) to ce se i desiti po svemu sudeci, bosni je otkucalo vreme, sve je spremno za odvajanje hriscana od muslimana u bosni 2014 se spominje kao relevantna godina. pa videcemo.
hajmo iskreno prevesti politiku eu prema \'bosni\',evidentno je da su rane svjeze i eu ceka da zavrsi proces oficijalne podjele iste,dejton je temelj i pravna podloga koja je iskljucivo napravljen kao prvi stepen zavrsne faze,da eu nije imala namjeru podijeliti bosnu ne bi pravili dejton sa amerima vec bi u startu napravili jedinstvenu drzavu,ovako ce cekati jos dvadesetak godina da se mozgovi malo isperu,da se maksimalno svi ispljuju,isprazne i rs odlazi prirodno u srbiju a 24% bosnjije neka se moli bogu heheheheeh.....hb je ionako hrvatska kako god okrenes,putovnce imaju oduvijek,bas ih briga hehheh
Jadni srbi, niste nam ravni, niste sad i necete nikad bit. Samo dalje nastavite zivjeti u toj iluziji koju ste sami sebi stvorili, meni svejedno jer me zaboli ona stvar za vama.