Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoj zajbavati, ne isplati se to našim vođama
Najgrđa stvar u Sarajevu, a more biti i u Bosni, odvajkada mi je bilo to glorificiranje mahalskog mentaliteta i ponosno isticanje kako ovdje "niko ne smije da se ističe". Volim mahalu, no taj mentalitet za naše dobro treba da se pokopa, vrijedni da se ističu, a crvi nogama zgaze.
@SkakaAbdulah. Ma šta je imaš volit'? Nema ništa grđe od mahale. Samo su ljudi sa podaničkim mentalitetom spremni na najprljavije mahalanje. Mahala je papanluk i vječito izrugivanje drugom zbog vastite nemoći
@Sticenik Yeebi ga , mahala je dio nas .. kakva je takva je , naša je
PRIKAŽI ODGOVORE (2)