Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stari stos, cudi me da jos ima budala koje nasjedaju na njega. Ja sam u m:telu te poruke dobivao jos prije 7 godina. Inace, eronet je super samo nedostupna mreza i slab signal na mnogo mjesta, a na putevima i po 100 kilometara nekad nema signala, zato jos uvijek koristim m:tel svugdje ima signala.
stas me upozoravat, ne znam kako sebi da napunim a ne da nekom drugom
Najlosija mreza definitivno.Skupo pravo
Inace, eronet je super samo nedostupna mreza i slab signal na mnogo mjesta, a na putevima i po 100 kilometara nekad nema signala, zato jos uvijek koristim m:tel svugdje ima signala.
Koga upozoravaju? Svih 4 korisnika? Eronet je krao i varao prije 5 godina, od tada ih ne uzimam ozbiljno
Zar više iko koristi tu mrežu?!
Pa vi jebene zadrte balije znate samo za bhtelecom i furate neki patriotizam a niko od nas nezna gdje sve silne pare od telecoma idu.
@tuzla1989 Kaže se "ne zna" gdine pametni. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja nisam nikakav karakter. Meni cura kaže: "Dopuni mi ga", i ja joj ga dopunim...
Pod "cura" misliš na lutku na naduvavanje ili kozu?