Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedan Fond za ništa - fazon je u tome što je teška hladovina, odgovornosti nema, štogod se i ćukne od ovih poticaja.. sve sami provjereni kadrovi. Amen.
meni 20 tebi 30 pa sirotinji sta ostane
Otvorih da vidim o cemu se radi. Kad ono samo o raspodjeli love. Kreteni kada ce biti kazna za nedozvoljeno bacanje smeca 300 KM? Opusak iz auta 50, smece iz auta 10 godina na kamenolomu.... To hocu da vidim
Operi te ulice i ceste idioti,jedino ne gutamo prasinu kada pada kisa i snijeg,uradi te nesto da se sprijeci ovoliko bacanje smeca na javne povrsine,do sutra se moze nabrajati sta treba da uradi te ali vas boli neka stvar za okolis vi se dograbili fonda pa samo planirate kako da te pare iz fonda zavrse na vasim privatnim racunima.