Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logicnije bi bilo umjesto vecere prosto otvoriti racun za donacije i pokrenuti kampanju preko medija kao sto se vec radi za sve one slucajeve gdje se pare prikupljaju upravo za takve operacije. Plus uz to mogu dodati i poziv za donaciju kostane srzi o istom trosku. Naravno, objasniti i predociti javnosti i sve troskove i vremenska i druga ogranicenja projekta. Samo kazem.
Daj Bože da ovo bude kako je zamišljeno i prezentovano.
hemeb vam svima ustaski grb
de krv de srz opet ubleha ha il ce nekom se ispod stola dat nema nista od toga ba kakva srz kakve banke KAD POJEDES HAPU KOJA JE ODREDJENA NOGA NA ONAJ SVIJET PRED ISTINU I PRAVUD A SAM RUKE NIZA SE ISPRUZIO NEMA NISTA NI KESHA NI VIKENDICA KUCA STANOVA FERARIJA NISTA POLITICARE CEKA KABURSKA KAZNA SA CEKICOM HA JA
samo da pare odu u prave ruke uvijek su mi bile sumljive ove donatorske veceri....skeptican sam