Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi ovdje bas jasno ko je ovaj sto postavlja uslove i zar je moguce da su uslovi ovakvi. Sto gradonacelnik suti i ne ponudi gradjanima neko objasnjenje. Definitivno najgori gradonacelnik kojeg smo imali.
nena para zato što se daje 2800 bijelog hljeba a stvarno 21 godina od kraja rata niste u stanju zategnuti 2 kilometra sajle pa to je bruka za olimpijski grad
Uvijek Guzovača. Nemože se ništa bez guzovače...
dobili su guzovaču i hoće da je pokradu
Stanovnici BiH se sveli na nivo prosjaka, samo prose.Majmuni ima te li imalo ponosa i ljudskog dostojanstva, ako je ne mozete uraditi svojim parama nemojte je ni raditi.
Skaka priča baš gluposti. Kao pravićemo žičaru a ne zna ni koliko će se uložiti u njenu izgradnji. U ozbiljnim projektima sve se zna u fening. Ovdje se ništa ne zna osim da ovaj Skaka liči na Gicka Prasića😂😂😂
Wireless žičara je zakon!
Ove sve procedure po svoj prilici su za Komšića puno strućne i komplikovane, on i njegovi bliski pajdaši bi to naj jednostavnoji uobićajeni naćin, po sistemu ima li mene tu, a restoran da preuzmu u svoju ingerenciju.
Pisi propalo
samo da edmond ne cuje za alibabu i cerdeset hajduka ako cuje dobro je za alibabu a ako ne cuje onda je edmondu pusiona