Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedina drzava koje se ujedinila je Njemacka , ovo rasipanje ide na ruku samo nekolicini ljudi a na duge staze svi popuse
Kako rasipanje ide u korist nekolicini? Kataloncima je sigurno bolje da ih hebe jedan katalonac.. nego katalonac
Nego katalonac kojeg hebe spanac kojeg hebe europejac kojeg hebe amerikanac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Podrska bratskom narodu Katalonije iz Bosne. Mi smo taj korak odcijepljenja napravili 90tih i dobili smo od vas podrsku, i vi od nas imate podrsku. Sto se tice ovih koji porede Kataloniju i rs, to su neobrazovani idioti koji porede neuporedivo. Nezavisnost Katalonije se moze porediti samo sa nezavisnoscu Slo, BIh, Hr, itd...
Ovako su evropljani davali vrijeme Miloševiću i Srbiji za vrijeme raspada yuge, ali nitko više nije mogao da zaustavi samostalnost hrvatske i bih.... Podrška Kataloniji I barsi
Ebaste vi sami sebe sve se vraca sve se placa mame vam ga dvolicne
eee donalde tasče koji si ti naivac...uzmi par milijardi od Katalonije kako to naši gospodari života rade, budi hadžija do krja života i podrži Kataloniju! Tebi u džep!
Priznali je ili ne, Katalonija ima apsolutno pravo za nezavisnost, to je drzava koja ima svoju tradiciju, historiju, a i drzavnost su imali dugo.
Katalonija moze biti samo Spanska Slovenija sa svim drzavnim atributima, ali bez rata jer nemaju JNA da povede krvavi pir i nista se tamo nece desiti sto se rata tice. Niti se Spanci spremaju niti ce Katalonci uraditi ista slicno zlocinackim poduhvatima koje su dogovorno uradili Boban i Karadzic 1992 tako da te paralele ne postoje. Zombi paradrzava HRHB je jos u dubokoj komi na zestokim aparatima kao i RS koja je zigosana genocidom i nema sanse da ikad bude priznata u UN-u kao drzava.
Lahko vam je bilo do jucer Erdogana optuzivat zbog prijedloga o uvodjenju smrtne kazne, a sta sad mislite, o tome, kad je zaigrala mecka i pred vasim vratima.
Koji ste vi glupsoni nikad njih niko nece priznati.
Nemojte da mislite da necete FC Barselonu otjerati u drugu ligu a Mesija i Suareza u PSG:)))))))))))
niko nezavisnost nije dobio bez puške i nekoliko desetaka hiljada mrtvih, sumnjam da će i Katalonija , i ako uspije.
eh da je tako EU govorila vama Slovencima kada ste se odcjepljivali od SFRJ da samo priznaju Yugoslaviju te da je samo Yugoslavija jedini partner,nebi bilo šanse da više bilo koja rebublika krene u secenionizam
Katalonija kao Trebinjski aerodrom-nevidljiva za sve osim separatistima i to bogatim!:)
kad je zapadna europa u pitanju onda ne dopustate podijele jel?a zato ste nas podijelili na ove drzavice da smo nebitni skroz postali..neka malo i u vasem dvoristu..
@Legija97 ove podjele koje su podrzavali na balkanu i ovu mrznju koju su nam dali,sada ce da osjete na svojoj kozi..
ali ne i zadnji