Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajd nek je nesto ok u svijetu iako je i ovo vjerovatno lutkarska predstava.
A gdje je Jugo-Slovenka Melania ? Prci se s nekim u bijeloj kuci ?
Nadam se da mi neće biti zamjereno, ali komentirao bih pravopisna rješenja u tekstu. S jedne strane se umjesto Kim Džong Un (ili, u duhu našeg jezika da se piše prvo ime pa prezime Džong Un Kim) u tekstu nalazi Kim Jong Un, a s druge se umjesto Hồ Chí Minh nalazi Ho Ši Min.
.
Kim opet preveslao narandzastog smrada.
ehehehhe ... ova dvojica su na istim frekvencijama ..
Tesko je o dgonetnuti koji je od njih dca veci magarac a jedino se razlikuju u rasi i pigmentu.
I Vijetnamci nakon onakvog brutalnog rata sa Amerikom dočekuju Trumpa , samo velikosrpska stoka nešto glumi , kao NATO ih malo bombardovo i to zasluženo, pa nećemo u NATO.
Dje Kim shije odijelo?!
dumb and dumber
Vi se igrate nekih igrica, isto ko da je rat videoigra pa da radite i pricate sta hocete, a narodu samo jos to treba.
slika govori hiljadu rijeci !!!!
Glavni glumic filma : Glup , gluplji .....................:):)
au jedni drugima htjei bacit nuklearku sada frendovi,nema sta dzubrad od ljudi ,ako nekom pretis dacesga iskorjenit njegov narod sa drugo reci
Naravno da se slažu kad su ista go'vna.