Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma necemo mi to, mi ulazemo u rudnike, aluminije i druge perspektivne gubitase...
Popišam se poserem na ovog monstruma od države.... propala država ko muda kroz poderane gaće.... i nek je...
Sve neki strucnjaci koji predvidjaju crne scenarije, a drzava opet pravi pomake u svim segmentima. Strucnjaci na drzavnim jaslama!
Nema se sta pricati kad su uhljebi poslije 25 godina jos uvijek na vrhu. Besparica,slaba zasticenost,korupcija,nepotizam, lopovluk itd,ali i susjedne države pogotovo Hrvatska se više iseljava jer je i njima skoro pa isto.
@Kenboss66 hehehe kao utjeha ti je to što se kao Hrvati masovno iseliše, ajde neka ti bude samo.... pogledaj koliko se Bošnjaka iselilo u zadnje tri godine ali to nije bitno, bitno je da susjedu crkne krava a svoje dvorište neću gledati.......
Tamam sam mislio pametan čova i tad dođe ono o kreditu od 300miliona. Frajer haman nezna ko vodi ovu zemlju i da pare nestaju a krediti zaboravljaju !
Vec jeste
besparica je samo jedan od razloga iseljenja. Pored besparice, narod je svjestan da nema nikakvu zastitu bh institucija, svakodnevno gleda nepravdu , nepotizam, korupciju. Pored toga ne osjeca se sigurnim kad vidi da ubica dobije 2 godine zatvora ili bude pusten ako ima "ledja". Takodje svakodnevno svjedoci kako se nagradjuje nerad, korupcija, stranacka obojenost, sirenje ngu po hotelima, degradacija fakultetskih diploma itd itd.
Sistematsko iseljavanje i to zahvaljujuci ,,uhljebima,,...