Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj profesore, na pomolu je malo blaža varijanta GRČKE !!! Gdje je zakazao sustav kontrole !!! Kada su se lampice trebale upaliti !!! Napraviš takav sustav da za svog života obezbjediš svoju bližu i dalju familiju za nekih 100 godina !!! Njegova privatna impovina ne pripada ovom zaduženju !!! Profesore trebao si dobavljače davno obavjestiti da budu oprezni !!!
Sve sami stručnjaci a BiH ekonomski propada. Uhvati se ti riješavanja naših ekonomskih problema ima ko misliti o Agrokoru.
PITAJ BRATA LAZOVA! Je li ko ovom magarcu vjeruje dok Todoric iz BiH izvlaci stotine miliona?
@Roin samo kompanije u vlasnistvu drzave ostavljaju pare drzavi .Sve jedno je za bh razvoj odakle.je vlasnik
Naravno da nebi i neće, jer Bingo je spreman da preuzme, možda ovo i nije loše za BiH.....
@cosmo.3 Spreman sam i ja al nemam para hahaha .
...oj naših ekonomskih stručanja...e jeste validni da samo znate...ne zasluzujete ni jednu marku od plate...te svoje profesure mozete samo po bosni prosipati!