Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Profesore, ovi su prevarili vlastiti narod đe neće nekakve ne vladine organizacije koje skupljaju za sorošev račun podatke, kako bi stari gmaz mogao da skonta gdje da podrije ekonomiju.U BiH je Seroš najviše i izgubio.NVO uzimaju pare ništa ne rade palamude i otkrivaju toplu vodu, ali u tome su naši političari neuporedivo jači.Pa i popis nepismenih nije tačan, a kamo li koliki je BND u BiH.
"Mi smo matični brojevi, brojevi računa, poluprazni kontejneri, iščupane klupe, nas nema i nikad nas nije bilo... samo ti se snilo!"
Sve sto valja su tekovine iz SFRJ kao sto su besplatno zdravstvo i skolstvo, socijalna skrb pa makar i onaj mali djeciji doplatak i naknade za tudju njegu....
ništa nije besplatno, sve plaćaš preko poreza, akciza, nameta, taksi, participacija... ne samo da nije besplatno, već je preskupo za očajan kvalitet usluge.
@MaxBunker_III Pa kako bi se drugačije onda mogli bogatiti oni koji sjede pored pilava...
kafe aparat otpustio direktora skole :D HAhahah
Ne sefe, jer nema napretka....
Steta je velika za cijelu drzavu sto ovakva jedna ekomska velicina sa visedecenijskim iskustvom u struki nema neku jacu funkciju u vlasti sa strane ekonomije.Daju se funkcije koje kakvim prdoguzima poput Spirica sa diskutabilnim doktorskim diplomama u ecc.Svaka cast profesore al izgleda nemate kome da se obratite
Pozdrav Bosno , zašto je to tako ? Zato što svako više brigu vodi o drugom nego o svom poslu . Kritikuje uvijek tude brige da bih sa svojih skrenuo paznju .Bitno je da plata kapa i da se godišnji na moru provodi .Kada sve ode u propast naravno drugi su za to krivi .