Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ekrem toliko pravopisnih gresaka u tako sicusnom izlaganju ne vidjeh ja zadugo.. a ti bi nesto heheheeheehehe.. sta bi ti tokmak? da li bi zelio da ti makar titlovi, dok si gledao svog omiljenog \"Rokija\", nisu izmicali neprimjeceno kao drvoredi pokraj autoputa? mozda bi tada bio kompetentan da izneses svoj stav glede ove teme? mozda!?.....jer cak i izuzevsi tvoje jako skromno poznavanje vlastitog jezika,ni kopcanje ti nije razvijena vjestina......i ti se usudio dati komentar......ne mogu da razlucim da li si hrabar ili do bola beskrupulozan!
kakav polozaj i kakvo mjesto u drustvu jeste vi normalni. sve bi ja to umoto da im se samo oci vide i nebi im dao da mrdnu iz kuhinje a radjale bi svake godine po jednog bosnjaka da budnemo jaki ko Palestina ili Kosovo.
pazite vi samo da one vas nesprče :)
samo naprijed, ovakve inicijative treba podrzati apsolutno!!!
A dobro bi bilo da ove Cure skinu gaće pa da ih mi komentatori dobro izyebemo ,onako na redaljku, ai da i one učine nešto korisno i konkretno za našu dragu domovinu i da nam malo skinu mrak sa očiju. Jer to je gomila kučkia koja bi da uči naše drage domaćice svojim ublehama a same ne znaju spremit ni jaje na oko za doručak. Meni ne trebaju ni gaće skidat-mogu ja i kroz gaće.
Ove bi isfrustrirane drolje trebale naći kite da ih dobro otrese, da se ne furaju na ove feminističke proljeve.