Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi ne idemo nikud i ne radimo nista mi smo jedna velika hipnotisana gomila Al' ja znam kljuc ja poznajem tu bravu odkljucacu i stavicu ti svasta u glavu Ja mogu da te zabavim ja mogu da te sludim ja mogu da te uspavam ja mogu da te budim Da li verujes meni
@Vino ...Ja necu u Evropu nek ona dodje nama ...
Parti brejkersi 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa kakvu su nam stranci drzavu sklepali znali su da ne moze funkcionisat, nije to nista slucajno
Nemora sve biti perfektno ali nemojte podbacivati jedno drugom i prebacivati krivnju na drugog. Svako zna da zaraćeni narodi nemaju povjerenja jedno u drugo i to će trajati dugo. Zato je na vlasti i na ljudima u vlasti da rade kompromise i da se javno izjavljuju koje stavove zastupaju. Svakome upada u oči ako je dobro i za hrvate i za srbe a i za bošnjake.
Hoce sigurno da u Briselu jedva cekaju da se prilagode BIH politickim poludivljacima.🤣
Ovi što se hvale ratom i da su tim nešto postigli a Bošnjaci da su niko i ništa jer nisu bili za rat poruka evo gdje smo u BiH a vidite gdje su recimo Češka i Slovačka nakon razlaza. To je dokaz da se moglo mirno razići u bivšoj Jugi bez krvi. Ko je želio rat imao ga vazda u svojoj kući.
Ne bi htio da se spustam na nivo predhodnog govornika, dapace nek se on popne na moj.
Ja lično nemam ništa protiv politicara, oni nikad nikome ništa nisu uradili!
tri idiota za koga glasa stado ovaca vise od dvije decenije.
Herceg Bosna 🇭🇷💟🇭🇷💟🇭🇷💟
Ja lidera i hovana
```` NAROD KOJI IMA TAKVU OMLADINU NE TREBA DA BRINE ZA SVOJU BUDUCNOST ``````
Davno je stari reis rekao: "Kome, ba, mi da se prilagođavamo?!" :-)
Tesko i drzavi i narodima kad su spali na ovakve trubadure i neznalice.Tri hostaplera koji zive samo za sebe.
Smijesno , sta ce ta evropa .... bosna jaca od svijeta , imamo stranki kako da imamo milijarde stanovnika a ne par miliona , imamo broj pjevaca skoro kao i broj stanovnika , 3 stranke vode kolo , narod trci za njima , godinama u krug sve isto samo novih stranki i pjevaca sve vise i vise ..,
CIJA JE SAD BOSNA i HERCEGOVINA !!=!!
Ublehari
narod glup ne konta da se njima ne zuri i da im godi ovakvo stanje..mislite da njih trojicu plaho pogađaju poskupljenja, male plate, losa zdravstvena usluga, lose obrazovanje itd. eeee stoko glupa.