Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kreto, ako sam osunecen ja cu ga tebi popu.sit, al ako nisam ti ces meni. I jos mi bacis sekinu siku da se igram, valja li? Ako si tako jak i hrabar ja te opet pozivam da sidjes u Sarajevo, pa da dozivis Sa-x uzivo. Mozda te preko stele i ubacim - u crnu hroniku.
Eeeeeeeeeee vi b*alije ne umete ni da glumite... Los si glumac poture....
Neka ode Behmen da uzme reket Miletu za aut-kud
Promijeni portal, ko ti brani?
Idi se u p.m. sa nekim selektivnim brisanjem komentara. Postavite neke zvanicne kriterije da se makar zna na cemu smo!!!!!
Necu komentarisati tvoju bolesnu izjavu, nego me samo zanima sta ti radis na Sa-x. Mislim, ako si vec za zidove onda nisi pravi uzor. Zar \"kod vas\" nema portala? Nisam istrazivao, ali vjerujem da se negdje skupljaju slicni slucajevi i glade jedni druge. Ja sam srbin iz Sarajeva, navijam za FK Sarajevo i ukidanje F i RS-a. Dakle, o kakvoj slobodi i za koga govoris? Ili ti samo provociras? Ako je tako budi mangup pa sidji iz shume u grad. Ili bar posalji sestru...
Dan slobode za Srbe i Republiku Srpsku je sve blize...
Rece lik koji je i uveo micu od laktasa do vlasti. I stipu nas svoje nekompetentnosti Zlaja jer trenutno ljudima nije do zajebancije.