Komentari (334)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas ama bas uvijek sve napravljeno po "pravilima". Pitam se da li ce se ikad desiti da kazu "Pogrijesili smo, zao nam je. Krivac ce odgovarati".
i sta su rekli?😡nista😡
@pinkman ma jok , svi drugi su krivi SAMO NE MI, nismo mi krivi sto se on zarazio i razbolio, a mi radimo kako nam naredi Ckakir iz terzora, cuvamo testove za vrh SDA i njihove porodice
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Iz pisma žene Šefika Pašagića se vidi da je njenom mužu odbijena ljekarka pomoć i da on stvarno nije žrtva corone nego zdravsttvenog sistema. Svi njeni navodi su lako proverljivi a ja lično više vejerujem njoj nego šturim saopštenjima zdravstvenih ustanova koje gledaju kako da se operu. Za ovo nije dovoljna disciplinska odgovornos, sve one koji su odbili čoveku pružiti medicinsku pomoć treba krivično goniti.
Kako im direktorica sastavi dobre clanke ma mede bravo za Damira Masica jedini je usudijo se reci zasto nema oboljeli najveci grad u BIH .Imaju dobro osoblje i zdravsto jest da nisu otisli ili ti prosle godine oko 20 koliko se sjecam i vise iz bolnica u SA. 3 kod kuce umrlo zanimljivo a medju najmanjim oboljelim pa kako ce biti oboljeli kad im ne prilaze.A ako se sta obznani odma se demant salje sa vrha a taj Dr OTKAZ sutanje VISA PLATA
Mislim da doktorima treba pokazati zube. Od djevojčice na pedijatriji do dana današnjeg sve sam uvjereniji da, kako oni nemaju milosti prema nama tako ni mi ne trebamo imati milosti prema njima. Doktori u Bosni su smeće. Strukovno i moralno smeće.
Za tako obavljen posao moja raumetli nena rekla bi "s nosa na obraz". Sramota! Nije najvaznija stvar na svijetu prebaciti odgovornost na drugoga.
NEDAJ BOZE TKO SE ZARAZI SVAKO BJEZI OD ZARAZENOG PA CAK I LJEKARI.
Kod nas je uvijek presipanje iz supljeg u prazno dok se paraziti mnoze i trljaju ruke!!
Naši doktori su prave kukavice i ništa više. To je poziv koji su odabrali a sada kada je najteže ne primaju pacijente i idu na bolovanja. Ja sam elektroinženjer i svaki moj potez je rizik da ubijem sebe ili druge. Ali to sam odabrao, školovao se i radim svoj posao (rado) za dva puta manju platu nego doktori
Lično sam se uvjerio na bahataost medicinskog osoblja u Domu zdravlja. Jedna odvratna medicinska sestra u Omer Maslić je vratila moje bolesno dijete sa temperaturom, jer je bio 18:40. Rekla mi je da sam kasno doveo dijete. To su oni. Odvratni i bahati snobovi iz Doma zdravlja.
Mislim da ovdje nešto smrdi!!!!!!! Zašto se ne oglašava direktor Doma zdravlja dr. Mehmed Kulić???? On je po hijerarhiji najodgovorniji!!!
Ma treba vas sve .....sram vas bilo na ovako sturom izvjestaju..ucinili sve..fuj
Pa da, sve po pravilima jer dokaza nema...primili ga taj dan a prije toga preko telefona liječili i pojeo vuk magarca...fuj
Nakon ovoga, i dalje idemo na balkone i aplaudirajmo im.
papir trpi sve
A sad aplauz...
Ovo me podsjeca na izjavu Nedzada Brankovica kada ga novinarka pita kako je dobio stan, "po zakonu"
Cemer i jad od primarne zdr.zastite! To sve treba otpustiti, pa ispocetka! Kulicu je mjesto u penziji. Do kad ce nam penzioneri voditi ustanove?